Yaşlanma, Botoks, Dolgular ve Sharon Stone

Botox

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Gökçe Haspolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Yaşlanma, Botoks, Dolgular ve Sharon Stone

Eylül 2022, Vogue Arabia’nın kapağında Hollywood ikonu Sharon Stone vardı. Stone işlerinden ve ayrıca yaşlanmayla ilgili deneyimlerinden ve bunun onun için ne anlama geldiğinden de bahsetti.

Artık dolgu ve botoksa sıcak bakmadığını söyleyen Sharon Stone’un bu söylemlerini Medikal Estetik Hekimi Dr. Gökçe Haspolat yorumluyor:
Gokce Haspolat
“Evet o röportajı ben de okudum. 64 yaşındaki Amerikalı süperstar, dünyanın en çarpıcı kadınlarından biri olarak hakimiyetini sürdürmeye devam ediyor.

Hatta kısa süre önce Instagram'da havuz başında mayoyla çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Görüntü hemen viral oldu ve birçok kişi Stone'un cesur hareketini alkışladı. Fotoğrafçısının eline sağlık diyebiliriz.”

Resmin Arkasındaki Hikaye Bambaşka

Sharon Stone “Resmin arkasındaki hikaye aslında bambaşka… Zira Hollywood ünlüleri zamanında yaşlanmayı geciktirmek ve yaşlarının iyisi kalabilmek için dolgu ve botokstan faydalandılar.

Bunu inkar edenler de oldu, etmeyenler de… Sharon Stone’un pek çok eski röportajına bakarsanız, bunu apaçık söylediğini de görürsünüz zaten.

64 yaşında ve yüz germe gibi cerrahi estetik müdahaleleri şu an tercih ediyor.

“45 Yaşında, İnsanlar Sen Orada Değilmişsin Gibi Yürüyor”

Sharon Stone Vogue“Aynı röportajda söylediği şahane cümleler var aslında…

“Bunu yayınladım çünkü anne olduğumuzda kadınların görünmez olduğunu hissediyorsunuz ve 45 yaşında, insanlar sen orada değilmişsin gibi yürüyor, yanından geçip gidiyor”.

Bu çok anlamlı bir bahis ama dediğim gibi çelişik ifadeler. Zira elimizde tıbbın mucizeleri var, zamanında Stone’da kullandı ve hala da kullanıyor. Neden yaşlanmaya boyun eğelim ki?”

Sharon Stone’un Bugün Bu Kadar İyi Görünmesinin Sebepleri

Sharon Stone“Zaman içinde azalan kolajeni, hyalüronik asidi ve daha pek çok yapı taşını medikal estetikle ameliyatsız bir şekilde yerine koyabiliyorken, neden yapmayalım?

Sharon Stone’un bugün bu kadar iyi görünmesinin sebepleri arasında bu ufak dokunuşlar olduğunu kim inkar edebilir?”


Yayınlanma tarihi: 11/10/2022

-

Son Güncellenme: 12/10/2022

Başa Dön