Botoksu Ters Gidince Güzelliğinden Oldu

Botox
Botox tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Botoksu Ters Gidince Güzelliğinden Oldu

Something Beauty adlı bloğun sahibi Whitney Buha, güzelliğini korumak için düzenli olarak botoks yaptıryordu ama son yaptırdığı işlem istediği gibi olmadı.

Yüzünde meydana gelen yaşlanma izlerini yok etmek için uygulanan protein, sağ gözünün yakınında yanlış bir yere enjekte edildi. İşlem sonrası Whitney Buha'nın gözü sanki darbe almış gibi şişti. 

Sosyal Medya Hesabından Yaşadıklarını Anlattı

Whitney Buha botoks öncesi ve sonrasıWhitney Buha, yaşadığı durumu paylaşmak istemediğini ama takipçilerinin başına gelen olayı görmek istediklerini belirtti ve yaşadığı her şeyi gözler önüne serdi. Bu kararını da "Çünkü aranızda birçok kişi botoks yaptırıyor ve başına bunların da gelebileceğini bilmiyor" açıklamasını yaptı.

İşlem günü yaşadıklarını ise şöyle anlattı; "Düzenli olarak botoks yaptırdığım kliniğe gittim. İşlem sonrasında sağ göz kapağımın düştüğünü ve sol göz kapağım gibi görünmediğini fark ettim.

Kliniğe geri döndüm ve bana sağ göz kapağıma dört ünite daha enjekte edildiğinde iki gözün birbiri ile eşit görüneceğini söylediler ancak sonuç hiç de öyle olmadı."

Botoksun Etkisi Geçince Eski Haline Geri Dönecek

Whitney Buha'nin değişimiBuha, başına gelen talihsiz olaydan sonra doktorlarla gerçekleştirdiği görüşmeleri de takipçileri ile paylaştı.

Estetik doktorları bu konu ile ilgili olarak bu durumun yüzde 1 ile 5 kişi arasında yaşanabileceğini belirtti ve baş ağrısı yapabileceğini ancak botoksun etkisi geçince yüzünün eski haline geri döneceğini belirttiler.

Yayınlanma tarihi: 08/04/2021

-

Son Güncellenme: 17/11/2023

Başa Dön