Yakın Bir Gelecekte Neredeyse Tanınamaz Bir Hale Gelecek Ama Kendini Durduramıyor


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Yakın Bir Gelecekte Neredeyse Tanınamaz Bir Hale Gelecek Ama Kendini Durduramıyor

Eğlence dünyasında, estetiğe olan ilginin hiç azalmadığı bir gerçek. Artık insanlar belirli bir yaşa ulaşmayı beklemiyorlar, özellikle genç yaşlarda birçok ünlü, görünümlerini mükemmelleştirmek için pek çok estetik operasyon geçiriyor.

Bu konuyu bir ölçüde anlayışla karşılamak mümkün olabilir. Kamera karşısında kariyer yapan kişilerin fiziksel olarak iyi görünmeleri beklenir. Ancak bazen bazı kişiler gerçekten aşırıya gidebilirler.

Bu kişilerden biri, 17 yaşından beri sayısını bile hatırlamayabileceği kadar çok estetik operasyon geçiren Katie Price.

Şu an 45 yaşında olan Katie Price, kendini baştan aşağıya yeniden şekillendirdi diyebiliriz.  Dişlerinden başlayarak burnunu düzelttirmek, sayısız kez meme büyütme operasyonları, kalçasını şekillendirme, botoks ve dolgu uygulamaları gibi işlemleri içeren çok sayıda estetik operasyon geçirdi.

Katie Price, Tam 17 Yıldır Neredeyse "Soluk Almadan" Estetik Operasyonlar Geçiriyor

katie-1Hatta 45 yaşındaki Katie Price, bir kez yüzünde estetik operasyonu gerçekleştirirken bunu kaydedip yayınlamışlığı bile var. Özetlemek gerekirse, Katie Price tam anlamıyla bir estetik bağımlısı.

Dahası, bu gerçeği artık kendisi de kabul ediyor. Farklı evliliklerden ve ilişkilerden beş çocuğa sahip olan Katie Price, Go Love Yourself adlı bir podcast'te sürekli olarak yaptığı estetik operasyonlar hakkında konuştu.

Ardı ardına geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle "ucube" veya "yaratık" gibi görünebileceğini dile getiren Katie Price, kendisinde bedensel dismorfi bozukluğu olduğunu itiraf etti.

Ayrıca, bu tür bir sorun yaşayanların genellikle vücutlarını "kötü" veya beğenilmeye değer görmeme eğiliminde olduklarını söylemek önemlidir.

Katie Price da bedensel görünümünü bir türlü kabul edemediğini belirtti. Katie Price, konuyu şöyle açıkladı: "Bazen çok ileriye gittiğimi biliyorum. Bir dönem birçok dolgu kullandım. Şu an dolgu kullanmıyorum."

Yüzümde Artık Dolgu Yok

katie-2'Ucubeye döneceğim' dese de, yaptığı operasyonlara son vermek gibi bir niyeti yok gibi görünüyor. Price, yüzünde artık dolgu olmadığını belirterek, yüzünün dolgu nedeniyle balon gibi görünmeye başladığını ifade etti.

Katie Price, ilk estetik operasyonunu 17 yaşında meme büyütme operasyonuyla geçirdi, geçtiğimiz Temmuz ayında da bir dizi prosedür için kliniklere başvurdu.

Katie Price, Brezilya kalçası  gibi görünüm elde etmek için bir operasyon geçirdi. Ancak bu da yetmedi. Aynı zamanda yağ aldırdı, gözlerini, çenesini ve dudaklarını yeniletti.

Kadın, son estetik operasyonlarını geçirdikten sonra hastanede görüntülendi. Bu süreçte büyük zorluklar yaşayan Price, fazlasıyla kan kaybettiğini de belirtti. 

Price, Aynaya Baktığında Kendini Beğenmediği İçin Sürekli Estetik Operasyon Geçirdiğini Açıkladı

katie -3Katie Price, neden bu kadar çok estetik operasyon geçirdiğini şöyle anlattı: "Hiçbir zaman güzel olduğumu düşünmedim.

Hala da öyle olduğumu düşünmüyorum. Belki de bedensel dismorfi bozukluğum var. Çünkü sürekli bir yerlerimi değiştirmek istiyorum."

Katie Price, şu an yine de kendini iyi hissettiğini ifade etti. Price, "Geçtiğimiz hafta dudaklarıma dolgu yaptırdım. Artık bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Ancak tüm bunlara devam edeceğim. Muhtemelen on yıl içinde bir ucube veya yaratık gibi görünmeye başlayacağım. Ama bu benim tercihim" diye konuştu.

Yakın gelecekte estetik operasyonlara veda etmeyi düşünmediğini belirterek, "Bu estetiklerle işim bitmedi. Görünüşümden memnun olduğumda sizi bilgilendireceğim" dedi.


Yayınlanma tarihi: 17/10/2023

-

Son Güncellenme: 20/10/2023

Başa Dön