Yabancı Hastalar Saç Ekimi İçin Neden Türkiye’yi Tercih Ediyor?

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Saç Ekim Merkezi Emphair Hair Transplant tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Yabancı Hastalar Saç Ekimi İçin Neden Türkiye’yi Tercih Ediyor?

Türkiye başta Avrupa ve ardından Amerika olmak üzere saç ekimi konusunda tercih edilen lider bir ülke konumuna geldi.

Son yıllarda yabancı hastaların saç ekimi için özellikle Türkiye’yi neden tercih ettiklerini, Emphair Saç Ekimi Merkezi’ne sorduk:
Emphair whatsapp
“Emphair Saç Ekimi Merkezi olarak yabancı hastalarımız çok fazla evet. Hastaların neden bizi tercih ettiklerini ise aldığımız geri bildirimler sonucunda, şu şekilde özetleyebiliriz:

1. 1000'lerce Başarılı Operasyon

hasta yorumlarıSon yıllarda saç ekimi işlemi için Emphair Saç Ekimi Merkezine gelen yabancı hastalar deneyimlerini paylaşıyorlar ve bu konuyu araştıran diğer insanlara örnek oluyorlar.

Zira deneyim paylaşımı çok önemli ve hemen hemen her saç ekimi hastası sonuçlardan çok memnun.

Yeniben Emphair Saç Ekimi Yorumları: 
Emphair saç ekimi konusunda çok tecrübeli ve bilgili

Saç ekim sürecim çok güzel ve rahat geçti

Saçlarımdaki değişimden çok memnunum

2. Daha İyi Fiyat, Her Şey Dahil Paketler, Sürpriz Maliyetler Yok

emphairŞeffaf fiyatlandırma sistemimiz sayesinde yabancı hasta ne kadar ödeyeceğini tam olarak bilir. Şeffaf, sabit fiyatımıza 3 günlük otel konaklaması, havaalanına/havalimanına transfer ve ilaç dahildir.

Yabancı hastanın tek yapması gereken zamanını ayarlayıp bize haber vermesidir.

Diğer ülkelerdeki karmaşık sigorta protokolleri ve hastane fiyatlandırma sistemi içinde kaybolmak ve aşırı pahalı bir fatura olasılığı hakkında endişelenmek yerine, Türkiye'de ödeyecekleri tutardan emin bir şekilde seyahatlerinin keyfini çıkartabilirler.

3. En Son Teknoloji ve JCI Akreditasyonlu Hastane

Emphair KlinikRisksiz, güvenli ve ameliyatsız bir minör uygulama olan Mikro FUE ‘den tutunda, DHI, Safir FUE gibi pek çok farklı hastaya özel olarak sunabileceğimiz tekniklerimiz mevcut.

Yabancı ülkelerin çoğunda hala saç köklerini FUE yerine FUT (Foliküler Ünite Nakli) prosedürü ile saç ekimi yapmayı tercih etiklerini görüyoruz.

FUT, saç ekimi sektöründe modası geçmiş bir prosedürdür ve bu yöntemin temel dezavantajları, donör alanda lineer yara izi ve daha uzun iyileşme süresidir.

Şu anda yüksek kalite standartlarını sağlayan 47 JCI akredite ile yapan hastane sayısı çok az olmasına rağmen biz Emphair Saç Ekimi Merkezi olarak JCI tarafından akredite edilmiş bir hastane ortamında saç ekimi işlemini yapıyoruz.


Yayınlanma tarihi: 12/11/2021

-

Son Güncellenme: 15/11/2021

Başa Dön