Saç Ekimi Yapan Ekipte Aranan Özellikler Nelerdir?

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Saç Ekim Merkezi Emphair Hair Transplant tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Saç Ekimi Yapan Ekipte Aranan Özellikler Nelerdir?

Saç dökülmesi yaşayan nüfusun büyük bir yüzdesi saç ekimini kalıcı bir çözüm olduğunu artık biliyor. Fakat araştırma yaparken hangi saç ekimi merkezini tercih etmesi gerektiği konusunda bazı şüpheleri var.

Bu son derece doğal zira oldukça fazla saç ekimi merkezi var. Seçim yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve özellikle saç ekimi yapan ekipte aranması gereken özellikleri Emphair Saç Ekimi Merkezi anlatıyor:
Emphair saç ekimi whatsapp butonu


“Saç ekimi bir ekip işidir. Siz saç ekimi için görüşmeye gittiğinizde sadece ekipten birkaç kişiyle görüşürsünüz. Oysaki tüm süreci takip eden, operasyona dahil olan, ekibi yöneten geniş bir kadro ile çalışılır.

İçlerinden bir tanesinin yapacağı hata, tüm saç ekimi ekibini ilgilendirir. Bu sebeple saç ekimi merkezini seçerken bazı noktalara dikkat etmekte fayda var.

Şunu da belirtmeden geçmek istemeyiz, saç ekimi uzmanlığı, son 5 yılda derin değişiklikler geçirdi.

Sosyal medya, radyo, televizyon ve geleneksel yazılı medya pazarı, saç ekimi hastasına garantili, risksiz ve son derece basit bir uygulamaymış algısı yarattı. Bu da haliyle insanların daha az araştırma yapmasına neden oldu. 

Oysaki saç ekimi yaparken kullandığımız tüm cerrahi aletler kullanıcıya yani ekibin profesyonelliğine bağlıdır ve vasıfsız, yetersiz eğitimli uygulayıcılar bunları kullanırsa, önemli, kalıcı şekil bozukluklarına neden olma potansiyeli vardır.

Günümüzün hızla büyüyen, marka odaklı, milyarlarca dolarlık saç ekimi endüstrisinde, hastaların doğru düzgün bir saç ekimi merkezi seçmeleri ve bilinçli kararlar vermeleri için gereken özeni göstermeleri gerekiyor.


FUE İle Ekibe Daha Fazla Sorumluluk Yüklendi

fue yöntemi ile saç ekimi

Söz gelimi 2000'li yılların başında yapılmaya başlanan Foliküler Ünite Ekstraksiyonu (FUE) tekniği, çoğu hasta tarafından ve sırayla çoğu uygulayıcı tarafından tercih edilen prosedür haline geldi.

Bununla birlikte, verilen emek oldukça fazladır. Kafa derisinden greftlerin çıkarılması da dahil olmak üzere ekibe daha fazla cerrahi sorumluluk yüklenir, böylece potansiyel hastaların tüm ekibe güvenmesi gerekir.

Hangi kısımları kimin yapacağının bilgisi oldukça önemli.

FUE Saç Ekimi ve DHI Saç Ekimi Arasındaki Fark Nedir?

Emphair Saç Ekimi Merkezi’nde özellikle aramıza yeni katılacak arkadaşlarımızın deneyimlerine ve işlerini ne kadar sevdiklerine odaklanıyoruz.

Ardından ciddi bir eğitim sürecine geçiyorlar. Saç ekimi düşünenlerin özellikle iyi bir ekip olduğunu anlayabilmeleri için şu hususlara dikkat etmelerini önerebiliriz: 


3 Set Öncesi Sonrası Fotoğraf İsteyin

fue öncesi sonrası

Saç ekimi için herhangi bir merkeze görüşmeye gittiğinize önceki hastaların aynı açıdan, aynı arka planda ve aynı ışıkta çekilmiş, saç çizgisini ve ortasını net bir şekilde gösteren en az 3 set öncesi-sonrası fotoğraf isteyin.

Bu, tek tek vakalara bakarken herhangi bir tutarsızlık olmamasını sağlar ve dönüşümleri yeterli ve doğru bir şekilde karşılaştırmanıza olanak tanır.

Ayrıca ekim için saç taşıyan doku çıkarıldıktan sonra saç derisinin arkasındaki donör izlerinin fotoğraflarını isteyin. Ne yazık ki günümüz piyasasında size, yani hasta adayına sunulan görseller veya videolar her zaman danıştığınız merkezin hastalarına ait değildir.

Bunları pazarlama amacıyla başkalarından tedarik ederler.

Bu örneklerin aslında onların hastaları olup olmadığını sorgulayın.
 

Diğer Hastalarla Tanışın

saç ekimi yaptıranlar

Sizinle benzer saç ve cilt özelliklerine sahip hastalarla tanışın, böylece sonuçları kendiniz görün ve saç ekimi merkezinin size gerçekçi ve faydalı bir sonuç verebilme olasılığını değerlendirin.
 

Deneyim Yıllarını Sorgulayın

emphair saç ekimi

Bugüne kadar bu saç ekimi merkezinde kaç FUE işlemi yapıldığını, hangi aşamalarda kimlerin görev aldığını ve deneyim yıllarını sorun.


Saç Ekimi Şikayetlerini İnceleyinsaç ekimi yorumları

Saç ekimi merkezi hakkında yapılan şikayetleri araştırın. Internet bu konuda size oldukça fazla doküman çıkartacaktır.

Empahir Saç Ekim Merkezi'nde saç ekimi yaptıran kişilerin yorumlarını inceleyebilirsiniz.


Yayınlanma tarihi: 25/08/2021

-

Son Güncellenme: 22/10/2021

Başa Dön