Pelin Karahan Estetik Dosyası


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Pelin Karahan Estetik Dosyası

2000’li yılların en çok izlenen dizi Kavak Yelleri ile üne kavuşan Pelin Karahan, o günlerden bu yana adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Hayranları, onun evliliğini, çocuklarını ve tabii ki yaptırdığı estetik operasyonları yakından takip ediyorlar.

Takipçilerinin sıkı markajı altında olan Pelin Karahan’ın yıllar içindeki değişimi bizlerin de gözünden kaçmadı. Hadi bu değişime şahit olalım:
 
Arnavut kökenli 2 çocuk annesi, 38 yaşındaki Pelin Karahan Ankara’da doğdu ve büyüdü. İlk olarak Demirdöküm markasının reklamında oynayan oyuncu tam olarak böyle gözüküyordu:

 

 
Ardından pek çok dizide oynadı ve sunuculuk yaptı. Fakat geniş kitlelere ulaşması Kavak Yelleri dizisiyle oldu. Dizide is görüntüsü şu şekildeydi:
Kavak Yelleri

 

Ketojenik Beslenme ve Kick Boks

Pelin Karahan kick boxDoğumlardan sonra kilo verip, 48 kilo olan Pelin Karahan, 2 çocuk annesi olmasına rağmen fit bedenini sürekli yaptığı kick boksa borçlu olduğunu söylüyor.

Ketojenik beslendiğini ve ayrıca sağlığına çok dikkat ettiğini de söylüyor. 

Sadece Küçük Dokunuşlar…

Pelin Karahan değişimiÜnlendiği günden bu yana geçirdiği değişim takipçilerinin gözünden kaçmıyor ve sürekli estetik sorularına maruz kalıyor.

Pelin Karahan ise, estetik cerrahi yerine sadece medikal estetik uygulamaları, ufak dokunuşları tercih ettiğini söylüyor.

Takipçileri ise, Karahan’ın yıllar içindeki değişiminin sadece ameliyatsız estetik uygulamalar olamayacağını, farklı neler yaptığını söylemesi ısrarı sonucunda, sadece botoks yaptırdığını söyledi.

Ne dersiniz Pelin Karahan’daki değişimin sebebi sadece küçük dokunuşlar mı?


Yayınlanma tarihi: 03/01/2023

-

Son Güncellenme: 03/01/2023

Başa Dön