Yeniben İle Estetik Sohbetler


Hülya Alkan tarafından yazılmıştır.

Yeniben İle Estetik Sohbetler

Türkiye'nin ilk ve tek estetik platformu Yeniben'in, alanında uzman doktorları konuk ederek hazırladığı, hekimlerin deneyimleri ve estetik tedaviler üzerine bilgilendirici ve eğlenceli içerikler içeren podcast yayını Yeniben ile Estetik Sohbetler bir süredir yayında.

Yeniben ile Estetik Sohbetler

Estetik deneyimler ve etkinlikler üzerine bir ilki gerçekleştirmeyi her zaman kendine ilke edinen Yeniben İle Estetik Sohbetler isimli podcastte Yeniben Marka İletişim Sorumlusu Emel Gerdaneri, doktorları ve estetik deneyimine sahip kişileri konuk ediyor.

Bugüne kadar alanında uzman doktorların katıldığı yayında, hem estetik tedaviler konuşuluyor hem de yaşama dair keyifli anlar paylaşılıyor. Şu ana kadar Op. Dr. Berat Çiğdem, Op. Dr. Eren TaşkınOp. Dr. Metin Kerem, Dr. Sevgi Ekiyor, Op. Dr. Ebru Şen , Doç. Dr. Sercan Göde ve son olarak da Op. Dr. Tamer Şakrak'ın (yakında yayında!) konuk olduğu podcastte ayrıca bir hafta da estetik hastasına ve deneyimine yer verildi. 

Tüp mide ile 70 kilo verdikten sonra oluşan deri sarkmaları için estetik cerrahiden yardım alan ve şu an her iki konuda da kişilere bilgilerini aktaran iletişimci Ceren Saltoğlu tüm sürecini Emel Geranderi ile paylaştı. Ceren Saltoğlu'na ait deneyimi dinlemek için aşağıdaki podcast görseline tıklayınız:

Ceren Saltoğlu Yeniben ile Estetik Sohbetler

Doktorlarımızın ve estetik hastalarının hayatlarından kesitlere de yer verdiği, deneyimlerini paylaşarak şahane bir sohbete dönüşen bu podcast serisini takip etmek ve dinlemek isteyenler, Spotify’da Yeniben ile Estetik Sohbetler başlığına ulaşabilirler. 

Podcastlerden kısa kısa….

Op. Dr. Berat Çiğdem - Endoskopik Yüz Germe (6 Ocak 2021) 

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Berat Çiğdem Yeniben ile Estetik Sohbetler’in ilk konuğu olarak yaşlanma sürecinde yüz bölgesinde yaşanan problemleri ve çözümlerini anlattı. Ayrıca kendi kişisel yaşamına dair detaylar aktardı. 

Antalya’da kendi özel kliniğinde hizmet veren Dr. Berat Çiğdem, estetik cerrahiye bakış açısını ise yayınımızda şöyle paylaştı: “Plastik cerrahi çok dinamik ve sürekli kendini yenileyen bir bilim dalı. Her vaka aşılması gereken yeni bir meydan okuma, öğrenilecek bilgi yığınından bir parça, tecrübe defterine eklenecek bir satır daha, derdine derman aranacak bir hasta.”

Op. Dr. Eren Taşkın - Obezite Cerrahisi ve Sık Sorulan Sorular (15 Ocak 2021)

Op. Dr. Eren Taşkın - Yeniben İle Estetik Sohbetler

Obezite ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eren Taşkın, tüp mide, mide balonu ve mide botoksu hakkında sık sorulan sorulara yanıt vererek obezitenin mutlaka tedavi edilmesi gereken bir hastalık olduğunun altını çizdi. 

İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi ardından, İstanbul Üniversitesi genel cerrahi uzmanlığını alan Op. Dr. Eren Taşkın şu anda  Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde genel cerrahi uzmanı olarak hizmet vermektedir. 

Op. Dr. Metin Kerem - Meme Büyütme (23 Ocak 2021)

Op. Dr. Metin Kerem - Yeniben İle Estetik Sohbetler

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr Metin Kerem, yayınımızda meme implantları ve meme dikleştirme yöntemlerini aktardı. Ayrıca meme silikonlarının yerleştirilme şekilleri üzerine ayrıntılı bilgi de veren Op. Dr. Metin Kerem, hayatından eğlenceli ve ilginç kesitleri de dinleyiciler ile paylaştı.

İstanbul’da Bebek’te kendi kliniğinde hizmet veren Op. Dr. Metin Kerem Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden sonra Viyana Tıp Fakültesi’nde Dr. Giovanni Botti ve Dr. Mario Pelle Ceravolo’dan yüz estetiği eğitimi almıştır. 

Dr. Sevgi Ekiyor - Fransız Askısı (29 Ocak 2021)

Dr. Sevgi Ekiyor - Yeniben ile estetik Sohbetler

Medikal Estetik Hekimi Dr. Sevgi Ekiyor ile yayınımızda ameliyatsız yüz estetiklerinden ve özellikle de Fransız Askısı’ndan söz ettik. Farklı ip asma tekniklerini ve cilt yaşlanma sebeplerini de aktaran Dr. Sevgi Ekiyor eğlenceli ve keyifli sohbetiyle kendi hayatından estetik deneyimlerini de samimi bir şekilde anlattı. 

Uludağ Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. Sevgi Ekiyor şu anda İstanbul’da Nişantaşı’nda kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir. 

Op. Dr. Ebru Şen - Dudak Kaldırma (14 Şubat 2021)

Op. Dr. Ebru Şen - Yeniben ile Estetik Sohbetler

Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ebru Şen ile dudak kaldırma (lip lift) estetiği üzerine konuştuk. Dudağın yüz güzelliği açısından ne denli önemli olduğunu aktaran Op. Dr. Ebru Şen, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi sonrası Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 350’den fazla hastaya mikrocerrahi operasyonu gerçekleştirmiştir.

Yayınımızda 14 Şubat konusunu da keyifle ele aldığımız Op. Dr. Ebru Şen şu anda İstanbul’da Nişantaşı’nda kendi kliniğinde hastalarına hizmet vermektedir.

Doç. Dr. Sercan Göde - Burun Estetiği (21 Şubat 2021)

Op. Dr. Sercan Göde

Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sercan Göde ile burun estetiği üzerine oldukça didaktik bir söyleşi gerçekleştirdik. Burnun yüz güzelliğine ve uyumuna olan katkısını, burun estetiği doktoru araştırırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini ve doğal burun estetiği kavramını tartıştık.

Kişisel hayatına dair bilgiler de veren Dr. Göde ile gerçekleştirdiğimiz bu PodCast’i kaçırmayın! KBB Uzmanı Doç. Dr. Sercan Göde, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin ardından, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanlığını almıştır. Ulusal ve uluslararası pek çok kongre ve etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Göde, şu an İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde ve Özel Sağlık Hastanesi'nde hizmet veriyor.


Yayınlanma tarihi: 15/02/2021

-

Son Güncellenme: 25/02/2021

Başa Dön