Yeniben Gururla Sunar: Bir Elon Musk Saç Ekimi İncelemesi

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Yeniben Gururla Sunar: Bir Elon Musk Saç Ekimi İncelemesi

Twitter'ın yeni sahibi milyarder Elon Musk, son günlerde yaptığı pek çok açıklamayla gündemden düşmüyor. Donald Trump’a sataşması, attığı twitler…

İnsanlar hemen her konuda Elon’ı eleştiriyor ve adım adım takip ediyorlar.

Ancak kimse onun kellik durumundan bahsetmiyor zira, şimdi 50 yaşında olan Musk muhtemelen birkaç yıl önce saç ekimi yaptırdı. İnsanlar onun kel halini artık hatırlamıyor bile…

Musk'ın Saç Ekiminin Yaklaşık Fiyatı…

Elon Musk saça ekimi öncesi sonrasıVe dünyanın en zengin insanına yakışır şekilde, saç ekimi sonuçları harika görünüyor. Ön saç çizgisi doğal yoğunluğa ve saç yönüne sahip. Elon Musk’ın saç ekimi çok iyi planlanmış ve uygulanmış.

Saç ekiminin Musk'a 26.000 ABD Doları civarında bir fiyata mal olduğu iddia ediliyor.

Uzmanlar, 2000'li yılların başında Musk'ın birkaç seans FUT saç ekimi de geçirdiğini söylüyorlar. Teknolojideki ilerlemelerle artık FUT yüzünden oluşan yara izlerinin ve bunları kapatmak için daha uzun saçlara duyulan ihtiyacın geçmişte kaldığını belirtmek isteriz.

Şimdilerde FUE (foliküler ünite ekstraksiyonu) yöntemi, çok daha fazla popüler hale geldi ve pek çok avantajıyla FUT saç ekimini rafa kaldırttı.

Ayrıca şunu da vurgulamak isteriz, bu sonuca ulaşmak için Musk, muhtemelen en az iki seans saç ekimi yaptırmış olmalı.

Musk’ın PayPal’den Twitter’a Saç Ekimi Yolculuğu

Elon Musk twitterElon Musk, PayPal'ın CEO'su olduğu günlerden, şimdilerde Twitter’ın yeni sahibi olduğu günümüze geldiğimizde, fotoğraflar arasındaki dramatik farkı incelemeden edemiyoruz.

PayPal günlerinden, şirketi 2002'de sattığındaki resimlerine bakarsanız, oldukça keldi. Demek istediğimiz, Northwood ölçeğine göre, yedi üzerinden, üçüncü sınıftan dördüncü sınıfa ilerlemiş bir saç dökülmesi modeli var.

Fakat şimdiki fotoğraflarını incelediğimizde ve bizce işin en güzel tarafı, saç ekimi yaptırdığı asla anlaşılmıyor.

Saç Dökülmesine Karşı Kullanılan İlaçlar Elon'un Saç Dökülmesini Geçirebilir Miydi?

Elon MuskElon'un saç dönüşümünün ilaca bağlı olması pek olası değil. Saç dökülmesini ve incelmesini gidermek için sıklıkla reçete edilen iki ilaç var.

Bununla birlikte, bu ilaçların bu kadar büyük bir dönüşüm yapma kabiliyetine sahip olmadığını biliyoruz.

Bu ilaçların, zaten dökülen saçları yeniden büyütmek yerine saç dökülmesini durdurmak için kullanılması daha olasıdır.

Bu nedenle, daha genç bir görünüm elde etmek için Elon Musk'ın saç ekimi tedavilerini çok iyi araştırmış olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple ilaçları değil, saç ekimini tercih etmiş olmalı.

Kuvvetle muhtemel Musk saç ekiminden sonra bu bahsettiğimiz FDA onaylı saç ilaçlarından kullanmıştır zira saç çizgisini daha dolgun ve çok daha belirgin hale getirdiği aşikâr.

Ayrıca bu saç ilaçları saç köklerinin yoğunluğunu arttırarak daha fazla saçlı deriye neden oluyor. Tıpkı Musk’ta olduğu gibi…

Elon Musk Saç Ekimi Sonrası Neler Yaşadı?

Elon Musk saçlarıGenel olarak, en başında da söylediğimiz gibi saç ekiminden bu yana Elon Musk'ın sağlam bir saç çizgisi, yoğun saçları var.

Yıllar geçmesine rağmen saç dökülmesi, incelme veya kellik belirtisi yok. Bu onun daha genç ve daha parlak görünen bir yüze sahip olmasına neden oluyor.

Twitter’ın çiçeği burnunda yeni patronuna, saçlarıyla birlikte güzel bir hayat ve havalı tweetler diliyoruz.


Yayınlanma tarihi: 21/07/2022

-

Son Güncellenme: 09/11/2023

Başa Dön