Vuslat Doğan Sabancı Estetik İşlemler İçin Amerika’ya Gitti


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Vuslat Doğan Sabancı Estetik İşlemler İçin Amerika’ya Gitti

Vuslat Doğan Sabancı, tekne kazası sonucu aldığı yaraların tedavisi ve eski görünümüne kavuşma amacıyla Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) yol almıştı.

Yunanistan'da eşi Ali Sabancı ile meydana gelen bot kazasında ağır yaralanan Vuslat Doğan Sabancı ABD'de üç estetik operasyon geçirdi.

Hatırlatmak gerekirse, Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, Yunanistan'da tatildeyken denizde zodyak botlarıyla bir kaza geçirmişlerdi. Çift, ağır yaralanmış ve ilk müdahalenin ardından Bodrum'a, daha sonra da Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a sevk edilmişti.

Ali Sabancı, entübe edilmiş ve dalağı ameliyatla alınmıştı; vücudunda çok sayıda kırık tespit edilmişti.

Türkiye'ye Dönüş Tarihi Belirsizliğini Koruyor

Ali Sabancı - Vuslat Doğan SabancıYakın bir tarihte ABD'ye varan Vuslat Hanım, birkaç ay önce estetik ameliyatını gerçekleştiren doktorun gözetiminde üç ayrı operasyon geçirmiş.

Şu an yaraları iyileşme sürecinde olan Vuslat Hanım, tedavi sonuçlarına göre ilerleyen dönemlerde yeniden cerrahi müdahalelere tabi tutulacak. Bu nedenle Vuslat Hanım'ın Türkiye'ye dönüş tarihi belirsizliğini koruyor.

Bu zorlu süreçte Vuslat Hanım'ı yalnız bırakmayan annesi Sema Doğan da yanında bulunmuş. Vuslat Doğan Sabancı, bu ameliyatlar sonucunda sağlığına kavuşmayı umuyor ve İstanbul'a mutlu bir şekilde dönmeyi arzuluyor.


Yayınlanma tarihi: 30/10/2023

-

Son Güncellenme: 30/10/2023

Başa Dön