Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Konferansı (ICMeHeS) Kasım Ayında Yapılacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Konferansı (ICMeHeS) Kasım Ayında Yapılacak

16-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya, Türkiye'de Amara Premier Palace Hotel'de gerçekleştirilecek olan 3. Uluslararası Tıp ve Sağlık Bilimleri Konferansı (ICMeHeS) Uluslararası Eğitim ve Bilim Araştırmaları Derneği (ISRES) tarafından düzenlenmektedir.

ICMeHeS yıllık olarak düzenlenen bir konferanstır ve ICMeHeS 2023, ISRES tarafından düzenlenen 3. ICMeHeS konferansıdır.

Yüzyüze ve Online Katılım

ismehesKonferans yüz yüze gerçekleştirilecektir. Ancak online katılım seçeneği de bulunmaktadır. Online sunum tercih eden katılımcılar, kayıt sırasında sanal seçeneği seçmelidirler.

İngilizce olarak yazılan tüm makaleler, hakem incelemesinden geçtikten sonra Sağlık, Çevre ve Yaşam Bilimleri Eurasia Proceedings (www.ephels.net) ve Eğitim, Bilim, Çevre ve Sağlık Dergisi (www.jeseh.net) 'de yayınlanacaktır.

Ayrıca, ICMEHES konferansına tam metin olarak sunulan yüksek kaliteli makaleler, SCOPUS'da indekslenmiş olan International Journal of Secondary Metabolite (IJSM) ve Web of Science/Science Citation Index'de indekslenmiş olan International Journal of Pharmacology dergilerine editörler tarafından davet edilecektir.

Dergi ve Kitap Yayınları Konferans Katılımcıları İçin Tamamen Ücretsiz

kongre merkeziICMeHeS 2023 katılımcıları, ISRES Yayıncılık tarafından yıllık olarak yayınlanan "Sağlık ve Yaşam Bilimleri 2023'deki Güncel Çalışmalar" ve "Temel Bilimler, Mühendislik ve Teknoloji 2023'deki Güncel Çalışmalar" adlı kitaplara bölümler sunabilirler.

Dergi ve kitap yayınları konferans katılımcıları için tamamen ücretsizdir. Araştırma makaleleri kitap bölümleri olarak kabul edilmez. Konferans katılımcıları, bir kitap bölümü sunmak istiyorlarsa alanlarındaki bir teorik konu hakkında yazmalıdırlar.

Yıllık kitaplar yayınlandıktan sonra, çeşitli veritabanlarına (Scopus, web of science vb.) indekslenmek üzere sunulacaktır.

Konferansın amacı, farklı ülkelerden gelen bilim insanlarını, öğrencileri ve yöneticileri bir araya getirerek Tıp ve Sağlık Bilimleri alanındaki tüm teorik ve pratik konuları tartışmaktır.

Bu alandaki olası katkılarınız bilimsel komite tarafından değerlendirilecek ve sunulmaya uygun bulunanlar Proceedings'da yayınlanacaktır. 


Yayınlanma tarihi: 06/10/2023

-

Son Güncellenme: 06/10/2023

Başa Dön