Sosyetik Güzelden Şok Açıklama: Estetikle Herkes Maymuna Döndü


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Sosyetik Güzelden Şok Açıklama: Estetikle Herkes Maymuna Döndü

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden ve adından sıkça söz ettiren Aslı Şen, camiadaki pek çok kadının yaptırdığı estetik tedavileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Her zaman samimi ve içten konuşmasıyla dikkat ecen Şen, estetikle kimisinin maymuna döndüğünü belirtti.

Kendisine Estetik Yaptırıyor

Aslı ŞenKendisi de estetik yaptırmasına rağmen hiçbir zaman saklamayan Aslı Şen, tıpkı Seda Sayan gibi, takipçileriyle uygulamaları paylaşıyor ve ayrıntılarını veriyor.

10 kilo verdikten sonra çok daha fazla dikkat çeken Aslı Şen, dobra konuşmaya devam ediyor ve beğenmediği estetik uygulamaları açıkça söylüyor.

Zayıfladı ve Estetik Yaptırttı

Aslı ŞenSıkı bir diyet programının ardından kilo verdiğini ve estetik yaptırdığını açıklayan Şen: “Kilolu olduğum dönemde de selülitim yoktu. Kendimi en iyi hissedeceğim şekilde müdahaleler yaptırıyorum.

Seda Sayan'dan bilinen ip yöntemini çeneme, gıdıma, yüzümün alt ve üst bölgesine yatırdım. Kaşlarımı çektirmedim, badem göz ameliyatı yaptırmadım. Ama bu uygulamalarla öyleymiş gibi görünüyor.

Güzel yaş alanlardanım. Ben bilgi alırım ama uygulamayı en az yaptıran isimlerdenim. Önemli olan zamanında doğru işlemi yaptırmak." açıklamasında bulundu.


Yayınlanma tarihi: 19/09/2022

-

Son Güncellenme: 22/09/2023

Başa Dön