Sofia Vergara'dan Estetik İddialarına Cevap Geldi


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Sofia Vergara, Estetik Tartışmalarına Yanıt Verdi

Emmy ve Altın Küre Ödülleri'ne aday gösterilen ve "Modern Family" dizisiyle tanınan Sofia Vergara, estetik yaptırdığı iddialarına karşılık verdi.

Son olarak Griselda Blanco'nun hayatından esinlenilen "Griselda" adlı mini dizi ile dikkatleri üzerine çeken Vergara, Glamour dergisine röportaj verdi.

Yaşlanma Sürecinde Farklı Görünüyorum, Bu Normal Bir Durum

Sofia Vergara51 yaşındaki ünlü oyuncu, yaşlanmasıyla ilgili sosyal medyada yapılan yorumları değerlendirirken, "Kendine o kadar çok şey yaptırdı ki artık kendisine benzemiyor" şeklindeki yorumların genellikle mutsuz, depresif ve kıskanç kişilerden geldiğini belirtti.

Vergara, "Yaşlanma sürecinde farklı görünüyorum, bu normal bir durum" ifadelerini kullanarak estetik uygulamaların kötü bir görünüm için değil, yaşlanma sürecinin doğal bir sonucu olduğunu vurguladı.

Daha Fazlasını Yapabilirdim, Ama Zamanım Kısıtlı

Sofia Vergara Modern FamilyÜnlü oyuncu, yaptığı mikroiğneleme ve düzenli botoks gibi ufak estetik müdahalelerden bahsederken, "Daha fazlasını yapabilirdim, ama zamanım kısıtlı" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Vergara 2015'te meslektaşı Joe Manganiello ile evlenmiş ancak birkaç ay önce boşanmıştı. Çift, zor bir karar aldıklarını ve birbirlerine saygı duyarak yollarına devam ettiklerini belirten ortak bir açıklama yapmıştı.


Yayınlanma tarihi: 01/12/2023

-

Son Güncellenme: 01/12/2023

Başa Dön