Münih Sağlık ve Estetik Fuarı'nda Türkiye Sağlık Merkezleri Konuşuldu


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Münih Sağlık ve Estetik Fuarı'nda Türkiye Sağlık Merkezleri Konuşuldu

Münih MVG Müze’sinde gerçekleşen Münih Sağlık ve Estetik Fuarı, Türkiye'deki sağlık merkezlerinin temsilcilerini ağırlayarak sağlık ve estetik hizmetlerini tanıttı. Bu önemli etkinliğe 60 Türk sağlık kuruluşu temsilcisi katılarak uzmanlık alanlarındaki imkânları ziyaretçilere aktardı.

MÜNİH Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Sağlık Fuarı'nın Açılışını Yaptı

fuar açılışıMÜNİH Başkonsolosu Süalp Erdoğan, Ticaret Ataşeleri Ali Bayraktar ve Recep Aslan ile birlikte fuarın açılışını gerçekleştirerek "Hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Fuar alanında yer alan stantları gezen ziyaretçiler, özellikle Münih ve çevresinde yaşayanlar tarafından büyük ilgi gördü ve uzmanlarla doğrudan iletişim kurma fırsatı buldu.

Münih Fuarı'nda Türkiye Sağlık ve Estetik Tedavileri Tanıtıldı

fuarTürkiye'deki tıbbi ve estetik tedavi merkezlerini temsil eden Münih Fuarı'nın temsilcisi Medical Point Genel Müdürü Tuncay Yıldırım, Türkiye'nin sağlık alanındaki kaliteli hizmetlerini tanıtmak amacıyla fuara katıldıklarını belirtti.

Ayrıca, fuara katılanların ilgisinden oldukça memnun olduklarını vurguladı. Bavyera Parlamentosu Dachau milletvekili ve aynı zamanda Eyalet Meclisi Sağlık Komisyonu Başkanı Bernhard Seidenath, fuarı ziyaret ederek Türkiye'den gelen doktorlar, hastaneler ve şirketlerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Fuarın sonunda ise Türkiye'nin sevilen sanatçısı Yusuf Güney sahne aldı, etkinliği renklendirdi.


Yayınlanma tarihi: 09/10/2023

-

Son Güncellenme: 09/10/2023

Başa Dön