Mine Tugay Estetik Eleştirilerine Veryansın Etti


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Mine Tugay Estetik Eleştirilerine Veryansın Etti

Uzun süredir ortalıklarda görünmeyen oyuncu Mine Tugay, son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Yüzündeki radikal değişim, oyuncunun hayranları tarafından her gün tartışılıyor ve eleştiriliyor.

"Kimse bunları yaşamasın"

Mine Tugay değişimiKulislerde geçen iddialara göre, yüz germe ve gözaltı ışık dolgusu yaptırdığı söylenen Tugay "Kimse bunları yaşamasın" dedi ve ekledi:

“Dizide bazı sahnelerimde maalesef, şiş gözüküyorum. İzleyenlere de bunu minimum yansıtmak için filtre uygulandı. Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar. Hayır öyle değil. Sağlık bu."

Ben İyileşiyorum ve Moralim Yüksek

Mine Tugay estetikYaptırdığı estetik müdahalenin hemen sonrasında dizi çekimine başladığı için bu şekilde gözüktüğünün altını çizen oyuncu ayrıca şunları söyledi:

“Kimse de benim bu yaşadığım zor süreci yaşamaz umarım. Yani demem o ki rahat olun, ben iyileşiyorum ve moralim yüksek. Güzel dileklerinizi aldım şimdiden. Çok sevgiler."

"Bu arada olayların geçmişini, gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yapılması da gerçekten üzücü. Neyse akşama bomba bir bölüm var. İzleyin derim"


Yayınlanma tarihi: 17/01/2023

-

Son Güncellenme: 21/09/2023

Başa Dön