Jennifer Aniston'ın Yüzü, "The Morning Show" Hayranlarını Şaşırtıyor


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Jennifer Aniston'ın Yüzü, "The Morning Show" Hayranlarını Şaşırtıyor

54 yaşındaki ABD'li aktris Jennifer Aniston'ın popüler dizisi "The Morning Show"un yeni sezonunu izleyenler, yıldız ismin yüzündeki kozmetik işlemler nedeniyle diziyi takip etmelerinin çok zor olduğundan şikayet ediyor. 

Sosyal Medyada Aniston'ın Yüzü Hakkında Yapılan Yorumlar

Jennifer Aniston newSosyal medya platformlarında yapılan yorumlarda hayranlar, Aniston'ın yüzünün tanınmaz hale geldiğini ve tuhaflaştığını dile getiriyor.

X platformunda bir hayran, "Bir ucubeye benziyor, artık onu izleyemiyorum ve Jennifer Aniston'ı seviyorum" derken bir başkası da "Yeni sezonu izliyorum ve Jennifer Aniston'ın yüzünü unutamıyorum!

Ne yapmış? Kendini neredeyse tanınmaz hale getirmiş ve tuhaflaşmış" yorumunu yapıyor.

Jennifer Aniston'ın Estetik Ameliyatlar Konusundaki Tavrı

Jennifer Aniston changeÜnlü oyuncu, geçmişte estetik ameliyatlara karşı olduğunu belirtmişti. Ancak son görüntüsü eleştiri konusu oluyor. Bir uzman da estetik ameliyat geçirmiş gibi göründüğünü söyleyerek hayranlarıyla aynı fikirde olduğunu ifade ediyor.

Ünlü yüz plastik cerrahı Dr. Sam Rizk, "Kesinlikle ameliyat olmuş. Yanaklarını, çenesini ve boynunu gerdiren türden. Gözleri tazelenmiş görünüyor ve bu kesinlikle botoks'tan daha fazlası." diyerek Aniston'ın göz kapağı estetiği olduğunu düşündüğünü belirtiyor.

Jennifer Aniston'ın Sağlıklı Yaşam Tarzı

Jennifer Ansiton beautyUzun yıllardır spor yaparak ve sağlıklı beslenerek yaşayan ünlü oyuncu, geçmişte estetik ameliyatlara karşı olduğunu belirtmişti. Ancak son dönemde yüzündeki değişiklikler tartışmalara neden oluyor.


Yayınlanma tarihi: 24/10/2023

-

Son Güncellenme: 08/03/2024

Başa Dön