ICPRAS- 17 Ağustos’ta İstanbul’da Yapılacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

ICPRAS- 17 Ağustos’ta İstanbul’da Yapılacak

16. Uluslararası Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Konferansı 16-17 Ağustos 2022, İstanbul’da yapılacak.

Uluslararası Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Konferansı, önde gelen akademik bilim adamlarını, araştırmacıları ve araştırma görevlilerini bir araya getirerek Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahinin tüm yönleriyle ilgili deneyimlerini ve araştırma sonuçlarını paylaşmayı amaçlıyor.

Ayrıca araştırmacılar, uygulayıcılar ve eğitimciler için Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanlarında en son yenilikleri, trendleri ve endişeleri ve karşılaşılan pratik zorlukları ve benimsenen çözümleri sunmak ve tartışmak için önde gelen bir disiplinler arası platform oluşturuyor.

Başvuru İçin

ICPRAS-17Aday yazarlar, araştırma özetlerini, makalelerini ve e-posterlerini göndererek konferansa katkıda bulunmaya ve konferansı şekillendirmeye yardımcı olacaklar.

Ayrıca, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahinin tüm alanlarındaki kavramsal, yapıcı, ampirik, deneysel veya teorik çalışmaların orijinal ve yayınlanmamış sonuçlarını açıklayan yüksek kaliteli araştırma katkıları da konferansta sunulmak üzere davet ediliyorlar.

Konferans, şekiller, tablolar ve yeni araştırma materyallerinin referansları dahil olmak üzere konferansın temalarını ve konularını ele alan özetler, bildiriler ve e-posterlerin katkılarını istiyor.

Başvuruda bulunmak için tıklayın:

https://waset.org/plastic-reconstructive-and-aesthetic-surgery-conference-in-august-2022-in-istanbul


Yayınlanma tarihi: 01/07/2022

-

Son Güncellenme: 01/07/2022

Başa Dön