"Çenemi Kestirdim, Acıdan Ölüyordum"


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

"Çenemi Kestirdim, Acıdan Ölüyordum"

Heidi Montag, bir zamanlar ünü gazla şişmiş bir balon gibi sönmeye başlamasını istedi.

Estetik müdahaleler yüzünden hayatı bir kabusa dönüştü. "Çenemi kestirdim, acıdan ölüyordum" dedi.

Eğlence dünyasının ünlü isimleri, genç ve güzel görünmek için her şeyi yapmaya isteklidirler, hatta zaman zaman bu istekleri son derece aşırı noktalara taşırlar.

Fazla kilolarından kurtulmak için tenya yumurtası yutmaktan, incecik görünmek için kaburgalarını aldırmaya kadar çeşitli yöntemlere başvururlar.

Dudaklarını dolgunlaştırmak için arı sokmaktan çekinmeyen ünlüler bile mevcuttur.

Elbette, fiziksel görünümlerinde özel bir yere sahip olan şeylerden biri de yüzleridir.

Yanaklara ve dudaklara dolgu, alın ve göz kenarlarındaki kırışıklıklar için botoks gibi işlemler artık standart hale gelmiştir.

Ancak bunların yanı sıra daha ağrılı ve zorlu işlemlere girenler de bulunmaktadır.

Örneğin, çıkık elmacık kemiklere sahip olmak veya hoşlanmadıkları çene yapısını değiştirmek için cerrahi müdahaleler yaptırmak gibi.

Bazıları için bu haberleri okurken bile acı hissi oluşabilir, ancak eğlence dünyasının ünlüleri, mesleklerini sürdürebilmek ve kendilerini yeniden keşfedebilmek adına bu acıları göze almaktadırlar. 

Çılgınlık Dönemi

Heidi1
Bu ünlü isim artık daha sakin bir yaşam tarzı benimsemesine rağmen, geçmişte estetik cerrahiye olan bağımlılığı ile tanınan ve o dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Heidi Montag.

2000'lerin başlarında "The Hills" adlı televizyon programıyla tanınan ve ardından meslektaşı Spencer Pratt ile evlenen Montag, şimdi 37 yaşında ve iki çocuk annesi.

Yani, geçmişteki gibi hızlı bir yaşam tarzı sürdürmüyor. Başka bir deyişle, şimdi kendi geçmişini değerlendirme ve biraz soluklanma zamanı.

Bir Seferde Tam 10 Farklı Müdahale

Heidi2
Magazin meraklıları, Montag'ın geçmişte estetik müdahalelere aşırı derecede bağımlı hale geldiğini iyi bilirler. Henüz 23 yaşındayken, hiç tereddüt etmeden bir dizi estetik operasyon geçirdi ve bir seferde tam 10 farklı müdahale yaptırdı.

Artık hayatta olmayan estetik cerrah Dr. Frank Ryan tarafından gerçekleştirilen bu operasyonlar, meme büyütme, yağ alma, yüzde yağ enjekte ettirme, kulak düzeltme, burun estetiği ve kaş kaldırma gibi birçok farklı işlemi içeriyordu.


Yayınlanma tarihi: 26/09/2023

-

Son Güncellenme: 26/09/2023

Başa Dön