Güzellik ve Bakım Fuarı Bu Yıl Mart Ayında Yapılacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Güzellik ve Bakım Fuarı Bu Yıl Mart Ayında Yapılacak

Güzellik & Bakım, Profesyonel Kozmetik ve Saç, Spa & Wellness-Fitness Ürün Ve Ekipmanları Fuarı bu yıl 9-12 Mart 2023 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar International Convention and Exhibition Center’da yapılacak.

35 Yıldır Yapılan Bir Fuar

bakımMedikal estetik, profesyonel kozmetik, saç, spa, wellness ve fitness ile ilgili en yeni ürün, ekipman ve yöntemlerin ve dünya devi markaların olacağı fuarın bu yıl 35. si gerçekleşecek.

Güzellik&Bakım 2023, güzellik uzmanları, estetisyenler, doktorlar, güzellik merkezi sahipleri, hastanelerin satın alma yetkilileri, makyaj sanatçıları gibi sektör profesyonellerini; yeni pazarlar arayan köklü firmalar ve girişimlerle bir araya getiren eşsiz bir platform oluşturuyor.

Üstelik çeşitli makyaj yarışmaları, uygulamalı eğitimler ve alanında uzman kişilerce düzenlenen seminer ve etkinliklere de olacak.

Ürün Grupları

güzellikMedikal Estetik, Dermokozmetik Ürün ve Ekipmanları, Kozmetik ve Makyaj Ürün ve Ekipmanları, Spa, Wellness & Fitness Ürün ve Ekipmanları, Profesyonel Tırnak Ekipmanları ve El-Ayak Bakımı, Saç ve Saç Bakımı Ürün ve Ekipmanları olacak.


Yayınlanma tarihi: 23/12/2022

-

Son Güncellenme: 23/12/2022

Başa Dön