ECIM 2024 Mart Ayında Yapılacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

ECIM 2024, 6-9 Mart Tarihleri Arasında Gerçekleşecek Olan 22. Avrupa İç Hastalıkları Kongresi, İstanbul'da Yapılacak

İç Hastalıkları alanında önemli bir etkinlik olarak öne çıkan ECIM 2024 Kongresi, iç hastalıklarının karmaşıklığını keşfetmeyi ve bu alandaki en son yenilikleri paylaşmayı amaçlıyor.

Bu yılki kongrenin teması olan "Bilimsel Araştırmadan Klinik Uygulamaya" kapsamında katılımcılar, iç hastalıklarındaki zorluklar ve yeni fırsatlar hakkında bilgi alacaklar.

Kongreye katılacak olan hekimler, araştırmacılar ve uzmanlar, iç hastalıklarının güncel gelişmelerini, klinik araştırmalardaki yenilikleri ve tedavi yöntemlerindeki ilerlemeleri paylaşma fırsatı bulacaklar.

ECIM 2024 ayrıca genç meslektaşların, kendi çalışma ve araştırmalarını sunabilecekleri bir platform olacak.

İç Hastalıkları Alanındaki Bilgi Paylaşımı ve Mesleki İlişkilerin Geliştirilmesi İçin Önemli

ECIMKongre, çeşitli konuk konuşmaları, panel tartışmaları ve atölye çalışmalarının yanı sıra, iç hastalıkları alanında uzmanlaşmış hekimlerin deneyimlerini bir araya getirecek etkinliklere de ev sahipliği yapacak. Ayrıca katılımcılar, dünya genelinden gelen meslektaşlarıyla tanışma ve ilişkiler kurma fırsatı bulacaklar.

ECIM 2024 Kongresi, İstanbul'da gerçekleşecek ve bu tıbbi alandaki en son gelişmeleri paylaşmak ve iç hastalıkları alanında ilerlemek isteyen tüm hekimleri, araştırmacıları ve uzmanları bir araya getirecek.

Bu etkinlik, iç hastalıkları alanındaki bilgi paylaşımı ve mesleki ilişkilerin geliştirilmesi için önemli bir platform sunuyor.


Yayınlanma tarihi: 08/12/2023

-

Son Güncellenme: 08/12/2023

Başa Dön