Büşra Pekin, Bir Kez Daha Son Görüntüsüyle Dikkat Çekti


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Büşra Pekin, Bir Kez Daha Son Görüntüsüyle Dikkat Çekti

"Zaten doğuştan güzelim, estetik listem kısa" demişti! Büşra Pekin, son haliyle yine gündemde "Görünüşümü değiştirdiğim projelerim dönemindeydim" şeklinde açıklamalarda bulundu.

12 Kilo Verdi

Büşra Pekin estetikHer geçen gün kendini daha da değiştiren Büşra Pekin, başarıları ve görünümüyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Popülerliğini "Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı programla yakalayan Büşra Pekin, kariyeri boyunca büyük bir değişim geçirdi.

Özellikle sıkı bir diyet ve egzersiz programı sayesinde 12 kilo verdi. Ancak bu değişim sadece kilo kaybıyla sınırlı değil.

Bazı kişiler, Pekin'in estetik operasyonlar yaptırdığını öne sürerken, Büşra Pekin bir röportajında şunları söyledi: "Ben zaten doğuştan güzeldim ve projelerim için farklı karakterlere bürünüyordum.

Şu an için benzer projeler olmadığı için doğal halime geri döndüm. Her yıl kendimi geliştirmeyi ve en iyi versiyonum olmayı hedefliyorum. Daha neler göreceğiz, bekleyip görelim."

Hollywood Yıldızlarının Tercih Ettiği Bir Burun Estetiği

Büşra Pekin değişimPekin: Benim değişiklik listem kısa. En büyük değişiklik, fazla kilolarımdan kurtulmamdı. Sağlıklı kilo vermek adeta bir gençlik iksiri gibidir. Burun operasyonum ise ilerleyen yaşlarda nefes almamı zorlaştıran bir sorun olduğu için yapıldı. Hollywood yıldızlarının tercih ettiği bir burun estetiği uygulandı.” dedi.

"Oyuncu olarak rollerin gerektirdiği duruma göre botoks yaptırıyorum. Dudaklarım ve yanaklarıma dokunulmadı.. Yüzümdeki tek ciddi operasyon burun ameliyatıdır ve bu ameliyat 6 yıl önce gerçekleştirildi. O dönemde dikkat çekmemişti bile.

Filmlerde kullandığımız gerginleştirici bantlar sonradan bu değişikliği algıladırmış gibi gösterdi. Doğal görünümlü estetiğe karşı bir tutumum yok, ancak yorumlar hem doğruyu yansıtmıyor hem de beni etkilemiyor."


Yayınlanma tarihi: 02/10/2023

-

Son Güncellenme: 02/10/2023

Başa Dön