Botox Günü’nde Allē Üyelerine İndirim

Botox

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Botox Günü’nde Allē Üyelerine İndirim

Bir AbbVie şirketi olan Allergan Estetik (NYSE: ABBV), 16 Kasım Çarşamba günü tüm ülkedeki insanları "Sizin İçin Bir An" mottosuyla bir kutlamaya davet ediyor.

Markanın en çok satan 8. ürünü olan Botoxu, ödüllerle kutluyor.

50$'lık Bir Hediye Kartı

hediye kartı16 Kasım Çarşamba günü Pasifik Saati ile sabah 9'dan başlayarak ve stoklar tükenene kadar, Allē Üyeleri https://alle.com/botoxcosmeticday adresinden hediye kartı satın alabilir.

50$'lık bir hediye kartı satın alan üyeler, kendileri için kullanmak veya katılımcı Allē sağlayıcıları ile gelecekteki tedavilerde indirim için başkalarına hediye etmek için 50$'lık ek bir hediye kartı alacaklar.

Ayrıca, Allē Üyeleri 16 Kasım ile 30 Kasım arasında aldıkları BOTOX® Kozmetik tedavilerinden iki kat puan kazanacaklar.

Bu, Allē Üyelerine hediye kartlarını kullanmaları için iki hafta ve gelecekteki tedaviler için ekstra puan kazanmaları için bir süre verir.

“Bu yıl şimdiye kadarki en büyüğü”

botoxAllergan Kıdemli Başkan Yardımcısı Jasson Gilmore: "Geçmiş yıllarda milyonlarca tüketici BOTOX ® Kozmetik Günü'ne katıldı ve bu yıl şimdiye kadarki en büyüğü gibi görünüyor ve bu markanın ikon haline gelmesine yardımcı olan insanları kutlarken, biz de bunu desteklemek istedik." dedi ve ekledi.

"Her zamankinden daha fazla insana ulaşacağız. Şimdi dördüncü yılında, bu BOTOX® Kozmetik Günü'nü, herkesin yoğun tatil sezonu öncesinde kendilerine biraz zaman ayırması gerektiğini hatırlatması için sabırsızlıkla bekliyoruz."


Yayınlanma tarihi: 08/11/2022

-

Son Güncellenme: 08/11/2022

Başa Dön