Belçika'dan Muş'a Estetik Yolculuğu


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Belçika'lı Hasta Muş'a Estetik Yaptırmaya Geldi

Muş Devlet Hastanesi, başarılı plastik cerrahi ve estetik ameliyatlarıyla Belçika dahil olmak üzere yurtdışından hastaların ilgisini çekiyor. Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlkay Şamil Beydilli'nin göreve başlamasıyla birlikte hastane, estetik operasyonlarla ön plana çıkıyor.

Dr. Beydilli, Muş'ta özellikle cilt kanserleri ve estetik işlemleri üzerine odaklandıklarını belirtti. Şu anda 550'den fazla estetik ameliyat için sıra bekleyen hastalarının olduğunu dile getirdi.

Hastaların memnuniyeti ve sağlık koşulları göz önünde bulundurularak, hastanenin imkanları ölçüsünde diğer illere sevk etmeden operasyonları gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Muş Devlet Hastanesi'nde Estetik Cerrahi Çalışmaları

Muş Devlet HastanesiSon zamanlarda, Belçika'dan gelen bir hastanın göz kapağı estetik ameliyatı için Muş'a geldiğini ve başarılı bir operasyon sonrasında birkaç gün içinde ülkesine döndüğünü aktardı.

Hastanenin mevcut koşulları sayesinde estetik işlemlerin rahatlıkla yapılabildiğini ve hastaların kısa sürede memleketlerine dönebildiğini vurguladı.

Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. İlkay Şamil Beydilli'nin Öncülüğünde Ameliyatlar

Dr. İlkayDr. Beydilli'nin 4 aylık süre zarfında 650-700 arası hastaya lokal işlemler dahil olmak üzere ameliyat yaptığı belirtildi. Bu süreçte hastaların memnuniyeti ve sağlık gereksinimleri ön planda tutularak işlemlerin devam ettiği bildirildi.

Burnundan ameliyat olan Nurhayat Budak, Muş Devlet Hastanesi'nde 2 ay bekledikten sonra ameliyat olduğunu ve şu anda sağlığına kavuştuğunu belirtti.


Yayınlanma tarihi: 25/11/2023

-

Son Güncellenme: 25/11/2023

Başa Dön