Amerikan Yüz Estetiği Kurulu 2023 Sertifika Sınavları İçin Başvurularını Açtı


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Amerikan Yüz Estetiği Kurulu 2023 Sertifika Sınavları İçin Başvurularını Açtı

Yüz estetiği cerrahları, 28 Şubat 2023 tarihinden önce başvuruda bulunarak kurula sertifika talebinde bulunabilirler.

Amerikan Yüz Estetiği Cerrahisi Kurulu (ABFCS), kurulun yıllık sertifika sınavlarına katılmak isteyen yüz estetiği cerrahları için başvuru penceresinin açıldığını duyurdu.

Sağlık kurulu, baş, yüz ve boyun estetik prosedürlerine odaklanan cerrahlara sertifika veriyor.

ABFCS Başkanı Dr. Sheila Barbarino , "Misyonumuz, uygulamalarının çoğunu veya tamamını yüz estetiği prosedürlerine adayan, hastaların güvenebilecekleri bir cerrah bulmalarına yardımcı olan güvenli, yetenekli estetik cerrahları onaylamaktır" dedi ve ekledi:

"Muayeneler bu misyonun özüdür ve ilgilenen cerrahlara dört aylık bir başvuru penceresi sunmaktan mutluluk duyuyoruz."

Cerrahlarının Başvurularını Kabul Ediyor

yüz estetiğiOnay kurulu, oftalmoloji, ağız ve çene-yüz cerrahisi ve plastik ve rekonstrüktif cerrahi gibi ilgili uzmanlık geçmişine sahip deneyimli yüz estetik cerrahlarının başvurularını kabul ediyor.

Sertifikasyon sınavına girmeye hak kazanan cerrahların, uzmanlık eğitimi ve birincil kurul sertifikasyonu da dahil olmak üzere diğer katı standartların yanı sıra, yüz estetiği cerrahisinde beceri ve deneyim göstermiş olması gerekir.

Bu deneyim, uygulama deneyimi, American Academy of Cosmetic Surgery (AACS) ile arkadaşlık eğitimi veya eşdeğer burs eğitimi yoluyla elde edilebilir.

20 Mayıs 2023’te Yazılı Sınav

examAkreditasyon kurulu başvuruları 28 Şubat 2023'te kapatacak. Sınav, 20 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak yazılı sınav ve Ağustos 2023 tarihinde yapılacak sözlü sınav olmak üzere iki kısımda yapılacaktır.


Yayınlanma tarihi: 30/11/2022

-

Son Güncellenme: 30/11/2022

Başa Dön