9. Ulusal Dermatolojik Cerrahi ve Kozmetoloji Günleri


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

9. Ulusal Dermatolojik Cerrahi ve Kozmetoloji Günleri

9. Ulusal Dermatolojik Cerrahi ve Kozmetoloji Günleri, 20-24 Eylül 2023 tarihleri arasında Ankara Sheraton Otel’de gerçekleştirecek. Dermatolojik Cerrahi Derneği’nin organize ettiği kongrenin başkanlığını Prof. Dr. Seher BOSTANCI yapacak.

İki yılda bir düzenlenen ve ilkini 2006 yılında International Society for Dermatologic Surgery ile birlikte düzenledikleri Dermatolojik Cerrahi Günleri’nin amacı dermatolojik cerrahinin iki temel parçası olan eksizyonel cerrahi ve kozmetoloji konularında en güncel bilgileri ve uygulamaları ülkemize taşıyabilmek, paylaşabilmek ve uygulama düzeyini en üst seviyede yaygınlaştırabilmektir.

Kadavra Üzerinde Anatomi Kursu da Var

dermatolojik uygulamalarBu yıl 9.’sunun gerçekleştirileceği toplantıda da önceki toplantılarda olduğu gibi hem dünyada hem de ülkemizde dermatolojik cerrahi konusunda tecrübeli ve söz sahibi değerli bilim insanlarının yer alacağı konferanslar ve panellerin yanı sıra katılımcıların aktif uygulama yapabilecekleri kurslar düzenlenecektir.

Ayrıca bu yıl da geçtiğimiz yıllarda çok ilgi gören ve dermatolojik cerrahi uygulamaları için vazgeçilmez olan kadavra üzerinde anatomi kursu da yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı ve Anatomi Anabilim Dalı ile işbirliği içerisinde daha da kapsamlandırılarak gerçekleştirilecek.


Yayınlanma tarihi: 28/07/2023

-

Son Güncellenme: 28/07/2023

Başa Dön