7th World Congress of Cochlear Implantation in Emerging Countries


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

7th World Congress of Cochlear Implantation in Emerging Countries

Hacettepe İmplant ekibi 7th World Congress of Cochlear Implantation in Emerging Countries (7. Dünya Gelişmekte Olan Ülkelerde Koklear İmplantasyon) Kongresi'ni 14-16 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul’da yapacak.

Bu toplantı serisi, Global Cochlear Implant Access Network organizasyonunu kuran Profesör Muaz Tarabichi tarafından 2016 yılında başlatıldı.

Bu toplantıların amacı, gelişmekte olan ülkelerde implantasyon alanındaki zorluklara çözüm bulmak. Toplantı 2019 yılına kadar her yıl yapılıyordu ancak 2021 yılında pandemi sebebiyle online toplantı olarak gerçekleşti.

14-16 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul, Türkiye'de yüz yüze gerçekleştirilecek olan Kongre’nin İstanbul'da yapılmasının nedeni, dünyanın birçok ülkesinden direkt uçuşların olması ve bu sayede birçok kişinin aktarmasız seyahat edebilmesidir.

Ayrıca geçmişte üç imparatorluğa başkentlik yapmış olan İstanbul, pitoresk bir şehir olmanın yanı sıra zengin bir tarih sunmaktadır. Aynı zamanda, gelişmiş dünyanın deneyiminin gelişmekte olan ülkelerle paylaşılacağı doğu ve batının buluşma noktasıdır.

Koklear Implantasyon İçin Kılavuzlar

iccToplantı salonda yapılacak. Koklear implantasyon için kılavuzlar geliştirildi ve bunlar toplantı sırasında sunulacak.

İlgi çekici vaka sunumları, yeni gelişmeler ve sözlü sunumların yanı sıra firmaların uydu sempozyumları da kongrede yer alacak.


Yayınlanma tarihi: 17/07/2023

-

Son Güncellenme: 17/07/2023

Başa Dön