7. Uluslararası Adhesive Diş Hekimliği Kongresi


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

7. Uluslararası Adhesive Diş Hekimliği Kongresi

Japanese Society for Adhesive Dentistry (JADS) ve Türk Restoratif Diş Hekimliği Derneği'nin (RDD) resmi uluslararası toplantısı olan 7'nci Uluslararası Adhesive Diş Hekimliği Kongresi'nin (IAD) Ortak Toplantısı 1-3 Haziran 2023 tarihleri arasında Konya Selçuk Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek.

Kongrenin teması 13. yüzyılda Konya'da yaşamış ve şehri dünyanın sayılı kültür merkezlerinden biri haline getirmiş İranlı şair, Mevlâna olacak.

Etkinlik, adeziv diş hekimliği alanındaki en son kavramların, yenilikçi tekniklerin ve geliştirme fikirlerinin uluslararası değişimini bir araya getirecek. Katılımcılara seçkin konuşmacılar ve araştırmacılarla etkileşimde bulunmaları için eşsiz bir fırsat sunacak.

Japonya, ABD, Belçika, İsviçre ve Türkiye'den Uzmanlar

duyuruBilimsel programa Japonya, ABD, Belçika, İsviçre ve Türkiye'den Adhesive Diş Hekimliği alanında uzman 15 seçkin öğretim üyesi katılacak.

Ayrıca adezyonla ilgili en son temel araştırmalar Japonya'nın önde gelen uzmanları tarafından sunulup tartışılacak ve kongrede ilk kez 'Biyomimetik Diş Hekimliği Oturumu' gerçekleştirilecek.

Katılımcılar ayrıca araştırmalarını poster veya sözlü sunum olarak sunma ve sonuçlarını uluslararası meslektaşlar ve uzmanlarla tartışma fırsatına sahip olacaklar.

Kongrede ayrıca 4 Haziran'da Kapadokya'da toplantı sonrası yarım gün sürecek “Yabancı Bir Ülkede Araştırmacı Olmak” başlıklı Uydu Sempozyumu yapılacak.

Kongrenin uydu sempozyumunu takvimine dahil etmek isteyen katılımcılar, kongre kapanış töreninin hemen ardından 3 Haziran öğleden sonra Kapadokya'ya hareket edecekler.


Yayınlanma tarihi: 10/05/2023

-

Son Güncellenme: 10/05/2023

Başa Dön