4. Mezoterapi Kongresi Mart Ayında Yapılacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

4. Mezoterapi Kongresi Mart Ayında Yapılacak

Mezoterapi alanındaki hekimleri ve firmaları buluşturmayı amaçlayan 4. Mezoterapi Kongresi, 01-03 Mart 2024 tarihleri arasında Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşecek. Bu kongre, Mezoterapi Derneği'nin organizasyonuyla hayata geçirilecek.

Kongrenin temel hedeflerinden biri, mezoterapi uygulamalarını ekonomik bütçelerle doğru ürün ve cihazlarla buluşturmak. 2019 yılında başlayan ve her geçen yıl daha fazla hekim ve firma ile büyüyen Mezoterapi Kongreleri, ülkemizde mezoterapi bileşenlerinin katkılarıyla en büyük ve tek organizasyon haline gelmiştir.

Kongre Başkanı Dr. Ahmet ATALIK Duyuru Yaptı

Dr. Ahmet AtalıkKongrenin amacı, bilimsel sunumlarla beraber iş ortaklarının yeni ürün, cihaz ve tekniklerini katılımcılara doğrudan aktarabileceği bir ortam yaratmak. Hekim, hasta ve firmaların birlikte gelişmesi, çalışması ve iyileşmesi, güvenli uygulamaların temelini oluşturacak.

Kongre Başkanı Dr. Ahmet ATALIK, duyuruda, sağlık hizmetleri ve sağlık turizmi alanlarında bir mezoterapi eğitim ve kongre merkezi haline gelme hedeflerine destek olacaklarını belirtti.

Duyuruda, sponsorluk, stand alanı, genel kurallar ve bilgiler içeren dosyanın ekte bulunduğu ve incelenmesinin önerildiği ifade edildi.


Yayınlanma tarihi: 30/11/2023

-

Son Güncellenme: 30/11/2023

Başa Dön