30. Ulusal Dermatoloji Kongresi Ekim Ayında Gerçekleşecek


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

30. Ulusal Dermatoloji Kongresi Ekim Ayında Gerçekleşecek

19- 23 EKİM 2022 tarihinde Kıbrıs Limak Otel’de düzenlenecek olan 30. Ulusal Dermatoloji Kongresi, Türk Dermatoloji Derneği ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı ev sahipliğinde yapılacak.

Sosyal ve Akademik Programlar Olacak

KKTCUlusal Kongre’de meslektaşlar birbirlerine deneyimlerini aktarırken aynı zamanda pandemi sebebiyle uzak kaldıkları sosyal programlara da dahil olabilecekler.

İnteraktif Oturumlar Olacak

TBB Konrıs Türk Dermatoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Ertan YILMAZ: “Türk Dermatoloji Derneği’nin bu en önemli ve büyük etkinliğine, Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu adına sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz” ifadesini kullandığı davet mektubunda ayrıca kongrenin detaylarına yer verildi.

Konusunda yetkin yerli ve yabancı bilim insanlarının konuşmacı olarak yer alacakları bilimsel programda, çok sayıda oturum, panel, olgu tartışması, yuvarlak masa toplantısı, interaktif oturum ile dermatolojinin önemli hastalıkları, tanı ve tedavisinde zorlukların yaşandığı durumlar, sağlık alanında teknolojik gelişmeler ile yenilikler tartışılacak.


Yayınlanma tarihi: 15/06/2022

-

Son Güncellenme: 15/06/2022

Başa Dön