3. Uluslararası Avrasya Dermato-Veneroloji ve Kozmetoloji Kongresi


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

3. Uluslararası Avrasya Dermato-Veneroloji ve Kozmetoloji Kongresi

Antalya'nın 14-17 Aralık 2023 tarihlerindeki mükemmel ve ılıman ikliminde, Türk devletleri ve kardeş ülkeleri, Cumhuriyetimizin 100. yılı şerefine düzenlenecek olan 3. Uluslararası Avrasya Dermato-Veneroloji ve Kozmetoloji Kongresine ev sahipliği yapacak.

Kongre, başta Avrasya ülkeleri olmak üzere uluslararası katılımcı ülkeler ve tüm ilgili paydaşlarla gerçekleştirilecek.

Antalya-Xanadu High Class Hotel'de Gerçekleşecek

Xanadu High Class HotelDermatoloji-Veneroloji, Estetik ve Kozmetik dermatoloji konularının ele alınacağı kongrede, pratik ve uygulamalı eğitimlerle bilimsel ve sosyal açıdan zengin bir program sunulacak.

Yüksek hizmet kalitesiyle Antalya-Xanadu High Class Hotel'de gerçekleşecek olan etkinlik, ülkeler arası hastalık sıklıkları, tanı ve tedavi yöntemleri gibi ortak konuların yanı sıra farklı disiplinlerden uzmanların deneyimlerini paylaşacağı bir platform olacak.

Bilimsel Projelerin Üretilmesi İçin Önemli Bir Fırsat 

dermatolojiKongre, bilgi alışverişi, sosyal etkileşim ve mesleki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla tasarlanmış olup, yeni dostluklar kurulması ve bilimsel projelerin üretilmesi için önemli bir fırsat sunacak.

Ayrıca, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak ve yeni yılı büyük bir organizasyonla karşılamak amacıyla da düzenlenecek olan etkinliğe, meslektaşlar, hocalar ve ilgililer davetlidir.


Yayınlanma tarihi: 17/11/2023

-

Son Güncellenme: 17/11/2023

Başa Dön