3. Ulusal Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Kongresi


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

3. Ulusal Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Kongresi

Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Derneği’nin düzenleyeceği 3. Ulusal Estetik ve Kozmetik Dermatoloji Kongresi 29 Kasım- 3 Aralık tarihleri arasında Granada Luxury Otel, Antalya’da gerçekleştirilecek.

09.09.2019 da kurulan dernek, estetik ve kozmetik dermatoloji alanında çalışan ve bu alanda çalışmaya istekli tüm dermatologları bilgi, görgü, deneyim aktarımı, sorunların paylaşımı gibi pek çok konuda bir araya getiriyor.

Endüstrideki Tüm Ürün ve Cihazlar Yer Alacak

güzellikBu yıl 3.sünün yapılacağı kongrede globalde olduğu gibi ülkemizde de estetik dermatolojiye olan ilginin artmasıyla birlikte gelişen yeni teknolojiler ve uygulamalar yer alacak.

Deneyimli doktorlardan bilgi güncellemelerini sağlayacakları ve alana henüz girecek olan meslektaşlarına bilgi ve tecrübelerini aktarabilecekleri, endüstrideki tüm ürün ve cihazların fuar tadında bir arada sergilenebileceği, her ürünün deneyimli kullanıcısı ile fikir alışverişinin sağlanacağı bir ortam hazırlandı.

Bir Kliniğin Kurulması ve Yönetilmesi…

klinikYine yurt içi ve yurt dışından deneyimli doktorların aktaracakları bilgilerin yer aldığı oturumlar, canlı uygulamalar, interaktif tartışmalar eşliğinde yuvarlak masalardan, bir kliniğin kurulması ve yönetilmesi sürecindeki tüm detayların, hukuksal problemlerin işleneceği konuşmalara kadar, alanın tamamını kapsayacak bir bilimsel içerikle dolu dolu geçecek bir kongre sizleri bekliyor.


Yayınlanma tarihi: 19/10/2023

-

Son Güncellenme: 19/10/2023

Başa Dön