2. Uluslararası Psikosomatik Tıp, Obstetrik ve Jinekoloji Konferansı (ICPOG)


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

2. Uluslararası Psikosomatik Tıp, Obstetrik ve Jinekoloji Konferansı (ICPOG)

Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen ve bu yıl da 17-20 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 2. Uluslararası Psikosomatik Tıp, Obstetrik ve Jinekoloji Konferansı Amara Premier Palace Otel Antalya’da yapılacak.

Konferans, Uluslararası Eğitim ve Bilim Araştırmaları Derneği (ISRES) tarafından düzenleniyor. ICPOG, düzenli olarak düzenlenen yıllık bir konferans ve bu yıl yüz yüze yapılacak.

Ancak, çevrimiçi katılım seçeneği de bulunuyor. Çevrimiçi sunumu tercih eden katılımcılar, sanal sunumu seçerek kayıt yapabiliyorlar.

Dergi ve Kitap Yayınları Tamamen Ücretsiz

icpog2022Eurasia Proceedings of Health, Environment and Life Sciences (www.ephels.net ) ve  Journal of Education in Science, Environment and Health  ( www.jeseh.net ) dergilerinde İngilizce olarak yayınlanan tüm makaleler hakem değerlendirme sürecinden sonra yayınlanacak.

ICPOG 2022 katılımcıları, ISRES Yayıncılık tarafından her yıl yayınlanan “Sağlık ve Yaşam Bilimlerinde Güncel Çalışmalar 2022 ” başlıklı kitaplara bölüm gönderebiliyorlar.

Dergi ve kitap yayınları tamamen ücretsiz.

Konferansın amacı, farklı ülkelerden akademisyenleri, öğrencileri ve yöneticileri bir araya getirmek ve Jinekolojinin tüm alanlarında teorik ve pratik konuları tartışmak.


Yayınlanma tarihi: 04/11/2022

-

Son Güncellenme: 04/11/2022

Başa Dön