14. Uludağ KBB Günleri'nde Otorinolarengoloji'de Duyu ve Fonksiyon Tartışılacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Uludağ KBB Günleri, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Alanındaki Gelişmeleri İrdeliyor 

Uludağ KBB Günleri, 1998'den bu yana düzenlenen ve meslektaşların yoğun ilgisiyle karşılanan bir etkinlik olarak her iki yılda bir gerçekleştiriliyor.

Bu yıl düzenlenecek olan 14. Uludağ KBB Günleri, "Otorinolarengoloji'de Duyu ve Fonksiyon" temasıyla Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi alanındaki gelişmeleri ele alacak.

Temel Duyuların Yanı Sıra Görsel ve Estetik Algıları da Etkileyen Bir Bilim Dalı

Uludağ KBB GünleriOtorinolarengoloji, geniş bir hastalık yelpazesini içeren ve temel duyuların yanı sıra görsel ve estetik algıları da etkileyen bir bilim dalı olarak öne çıkıyor.

İşitme, denge, koku, tat gibi temel duyuların yanı sıra, görsel ve estetik algılarımızı da yakından ilgilendiren bu bilim dalı, insan duyularının ve fonksiyonlarının bütünlüğünü sağlamada önemli bir rol oynuyor.

03-06 Mart 2024 Tarihlerinde Düzenlenecek

Bu felsefeden yola çıkarak, 14. Uludağ KBB Günleri'nin içeriği "Otorinolarengoloji'de Duyu ve Fonksiyon" temelinde şekillendirildi. 03-06 Mart 2024 tarihlerinde düzenlenecek etkinlikte, Otorinolarengoloji alanında önemli alt başlıkların ele alınması bekleniyor.

Bu kapsamlı etkinlik, kulak burun boğaz ve baş boyun cerrahisi alanında uzmanlaşmış tıp profesyonelleri ile akademisyenleri bir araya getirerek, alandaki son gelişmeleri ve değişimleri tartışmayı amaçlıyor.

Davetlilerin, 14. Uludağ KBB Günleri'nde bir araya gelerek bilgi ve deneyim paylaşımında bulunmaları bekleniyor.


Yayınlanma tarihi: 09/01/2024

-

Son Güncellenme: 09/01/2024

Başa Dön