100 Doktorun Katılımıyla Türk Sağlık Hizmetleri Avrupa'ya Açılıyor


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

100 Doktorun Katılımıyla Türk Sağlık Hizmetleri Avrupa'ya Açılıyor

Türk sağlık sektörü, Avrupa'da önemli bir fuara katılmak için hazırlanıyor. Almanya'nın en büyük Sağlık Turizm Fuarı olarak bilinen etkinliğe, Türkiye'den farklı uzmanlık alanlarından yaklaşık 100 doktor katılacak. Bu fuar, sağlık sektöründeki güncel konuların tartışılması, yeni gelişmelerin paylaşılması ve uluslararası iş birliğinin artırılması için önemli bir platform olacak.

Münih'te 1 Ekim 2023 tarihinde

ITIE1
Münih'te 1 Ekim 2023 tarihinde düzenlenecek olan bu önemli etkinliğe katılmak üzere Kayseri Huma Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Erşad Batmaz, Huma Hastanesi Genel Direktörü Avukat Feride Hande Gemici, Opr. Dr. Ahmet Emin Mutlu ve İzmir'den Estetik Plastik Cerrahi Opr. Dr. Çağhan Baytekin gibi Türk sağlık sektörünün önde gelen isimleri Almanya'ya geldi.

Sigorta ve Kredi Fırsatları ile İş Birliği Olanaklarını Keşfetme Fırsatı Bulacaklar

ITIE2
Fuarı düzenleyen TC Medical Point Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, proje sorumlusu Gülşen Dural ve TC Medical Point Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Gürgen, etkinlik hakkında şunları söyledi: "Münih'te gerçekleşecek olan Sağlık Turizmi Fuarı, Türk sağlık hizmetlerini Avrupa'ya taşıyacak önemli bir adım. 

Almanya'dan Türk sağlık hizmetleri ve fiyatlarıyla ilgilenen ziyaretçiler, sağlık turizmi alanında uzmanlaşmış ekipler, sağlık turizmi yöneticileri, seyahat acenteleri, sağlık paketi temsilcileri, yabancı devlet yetkilileri, sigorta şirketleri ve sektördeki en son teknolojik yenilikler, tedavi yöntemleri, sigorta ve kredi fırsatları ile iş birliği olanaklarını keşfetme fırsatı bulacaklar."


Yayınlanma tarihi: 26/09/2023

-

Son Güncellenme: 26/09/2023

Başa Dön