Ünlülerin Jawline Hattını Masaya Yatırdık

Jawline Çene Dolgusu

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Ünlülerin Jawline Hattını Masaya Yatırdık

Güçlü bir çene çizginiz varsa, mutlu olabilirsiniz zira günümüzde pek çok insan bu bölgenin biraz daha keskin gözükmesi için medikal estetik tedavilerden yardım alıyor.

Brad Pitt ve Tom Cruise gibi aktörler, bugün çoğu Hollywood aktörüne nazaran keskin çenelere sahipler.

Eskilere bakacak olursak, Beatles solisti John Lennon'ın çenesi o kadar keskindi ki camı bile kesebilirdi. 

Hatta Kralın kendisi bile, Elvis Presley, dikkat çekecek kadar köşeli çenesi ve çıkık elmacık kemikleriyle tanınırdı.

Aslında, iyi bir gülümsemeye eşlik edecek bir yüz detayı istiyorsanız yapabileceğiniz en iyi şey çenenizin de aynı niteliklere sahip olmasıdır. Bu da her açıdan güç ve belirgin, yandan bakıldığında düz çizgi hatta sahip bir çene hattından geçiyor.

Çekici bir çene çizgisinin neye benzediği hakkında fikir edinmenize yardımcı olmak için, en iyi ünlü jawline listesini derledik.

En İyi 10 Ünlü Jawline

1. Brad Pitt

brad PittKesin olan bir şey var: Brad Pitt yakışıklı bir adam ve bu konuda gerçekten kusursuz.

Genetiğin çene hattı gelişiminde büyük bir rol oynadığını hepimiz biliyoruz. Son araştırmalar, genç erkeklerin yüz özelliklerinin yoğun yüz egzersizleri kullanılarak değiştirilebileceğini de buldular.

Ve Brad Pitt’ın en ünlü Hollywood starı olmasının altında sadece oyunculuk kabiliyeti değil, başta jawline çizgisi olmak üzere, çekici fiziksel özelliklerinin olması da bir gerçek. 

2. Tom Cruise

Tam cruiseTom Cruise çene ile doğmuş olabilir, ancak çocuksu güzelliğini korumaya bu kadar kararlı olmasaydı, bu kadar çarpıcı bir çene hattına sahip olmayabilirdi.

Tom Cruise'un son zamanlarda elmacık kemiklerine dolgu yaptırdığını biliyoruz. Bunun sebebi de yine doğuştan gelen keskin jawlineline hattını kaybetmek istemeyişi olabilir ama aşırıya kaçtığını da maalesef gözlemiliyoruz. 

3. John Lennon

John LennonJohn Lennon'ın çene çizgisi o kadar belirgindi ki, 1960'larda rock and roll çağını temsil ediyordu. Bu jawline ona güçlü ve kararlı bir imaj sağlıyordu. 

4. Angelina Jolie

Angelina JolieBugünün güzellik standardını şekillendirmede kimin en büyük etkiye sahip olduğunu sorsanız, aklımıza ilk olarak Angelina Jolie gelir.

Angelina Jolie ne de olsa, Hollywood'un en güzel insanlarından biri olarak kabul ediliyor ve muhteşem dolgun dudaklarına ek olarak elbette keskin jawline çizgisi, onu diğerlerinden ayrıştırıyor.

5. Elvis Presley

Elvis PresleyElvis Presley, yaşadığı dönemde yakışıklılığıyla büyük ilgi görüyordu. Favorileri, kabarık saç modeli ve tabii ki çene çizgisiyle Amerika'daki erkekler arasında son derece popülerdi.

Kralın çene çizgisi ve yüz hatları o kadar farklıydı ki, onu dünyadaki herhangi bir erkekle karıştırmak hala çok zor.

Bu nedenle, ölümünün üzerinden kırk yıl geçmesine rağmen Hollywood'un en kalıcı efsanelerinden biri olmaya devam ediyor.

6. Olivia Wilde

Olivia wildeÇene çizgisine ek olarak, Olivia Wilde, şüphesiz Hollywood'un en çekici aktrislerinden biridir. 

Çene çizgisi her zamanki kadar keskin duruyor, biz bunu dermal dolgu uygulamalarından destek almasına bağlıyoruz.
 

7. Heidi Klum

heidi klumKarşınızda Heidi Klum, Alman-Amerikalı model, moda tasarımcısı, televizyon sunucusu, iş kadını ve ara sıra aktris…

Victoria's Secret gibi popüler giyim markalarıyla sözleşmelerini imzalayan süper modelin jawline çizgisi son derece güzel.

8. Jessica Chastain

jessica chastainJessica Chastain, neslinin en yetenekli, çalışkan ve çok yönlü aktrislerinden biri olduğu için defalarca ödüllendirildi.
 
Aynı zamanda Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından biri ve en çok hasılat yapan ilk onu arasında yer alıyor. Tabii ki, heybetli boyuna uygun bir çene çizgisi var. 
 

9. Johnny Depp

Johnny DeppJohnny Depp, Karayip Korsanları serisinden Jack Sparrow ve Edward Scissorhands gibi unutulmaz karakterleri canlandırmasıyla tanınır. Boşanma davasını söylemiyoruz bile…

Bazıları yakışıklılığını boy ve keskin çene çizgisi kombinasyonuna borçlu olduğunu söylüyor.
 

10. Scarlett Johansson

scarlett johanssonYıllar boyunca Hollywood'dan öğrendiğimiz bir şey varsa, o da sarışın bombaların her zaman bir Amerikan rüyası olacağıdır.

Scarlett Johansson da bu kuralın bir istisnası değil ve o zamandan beri çarpıcı güzelliği ve mükemmel Hollywood gülümsemesiyle, keskin jawline hattı, hem erkekler hem de kadınlar arasında favori haline geldi. 


Yayınlanma tarihi: 01/12/2022

-

Son Güncellenme: 01/12/2022

Başa Dön