Survivor Yasin Obuz Burun Estetiği Yaptırdı, Bakın Nasıl Değişti


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Survivor Yasin Obuz Burun Estetiği Yaptırdı, Bakın Nasıl Değişti

Önceki günlerde ünlü yarışmacı Yasin Obuz estetik yaptırdı. Burun estetiği operasyonundan sonraki görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı.
yasin obuzTV8 kanalının en popüler ve reyting rekortmeni iki yarışmasına da katılan Yasin Obuz, ünlüler kervanına katılmıştı. Önce MasterChef Türkiye'de adını duyuran Obuz, ardından yıllardır kitleleri ekranlara bağlayan Survivor'da yarışmacı oldu.

Yarışmalar sayesinde ünlenen Yasin’in sosyal medya takipçileri ve hayranları da arttı. Instagram hesabındaki paylaşımları ile sıklıkla magazin gündemine gelmeye başladı.

Daha önce burnunda kırık olduğunu ve aynı zamanda nefes almakta zorluk çektiğini anlatmıştı. Bu sorunlar sebebi ile burun estetiği yaptırmaya karar verdi.

"Bu Kim?"

yasin obuz
Burnuyla ilgili sıkıntılarını çözmek için estetik olduğunu açıklayan Yasin Obuz, operasyondan bir süre sonra sonucu da takipçileri ile paylaştı.

Burnundaki bandajları çıkaran yarışmacı, sosyal medya hesabından pek çok fotoğrafını paylaştı. Estetik sonrası bambaşka birine dönüşen Obuz’a takipçileri “Bu kim?” şeklinde yorumlar yaptı.


Yayınlanma tarihi: 15/10/2021

-

Son Güncellenme: 21/09/2023

Başa Dön