Süper Star Ajda Pekkan Yeni Estetik mi Yaptırdı?


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Süper Star Ajda Pekkan Yeni Estetik mi Yaptırdı?

Türk pop müzik tarihinin “Süper Starı” Ajda Pekkan, 75 yaşında olmasına karşın genç şarkıcılara taş çıkarmayı sürdürüyor.

Gerek fiziksel özellikleri gerekse enerjisi ile kendine hayran bırakan süper star, bu kez de sosyal medya üzerinden yaptığı yeni paylaşımıyla gündemde.
 

Estetik mi Yoksa Filtre mi?

ajda pekkan

Yıllar içerisinde gerçekleştirdiği estetik operasyon ve uygulamalarla gündemden düşmeyen 75 yaşındaki Ajda Pekkan, Bodrum'da sevenlerinin karşısına çıktı.

Verdiği konserden görüntüler paylaşan süper star, yeni görünümü ile dikkatleri üzerine çekti.

Sosyal medya kullanıcıları, ünlü şarkıcının yüzündeki değişikliği fark edince yorum yağmuruna tuttular. Takipçiler, 'estetik mi yoksa filtre mi?' ve benzeri yorumlar yaptı.
 

Müjde de Verdi

ajda pekkan konser

Pandemi boyunca tüm vaktini stüdyoda geçirdiğini söyleyen Pekkan, "Bu ay sonu yeni albümüm çıkıyor. Çok yoğun bir şekilde çalıştığımdan bu yaz denize bile giremedim. Sevenlerim için feda olsun!" dedi.

Sahnede ona eşlik eden dansçılarla birlikte yaklaşık üç saatlik bir performans sergileyen Ajda Pekkan, konseri "Yakar Geçerim" şarkısıyla sonlandırdı.
 

Ajda Pekkan’ın Sırrı

ajda pekkan iksir

Ajda Pekkan'ın genç görünmesinin sırrı çözüldü. Tayland'da yapılan ve litresi 500 bin dolardan satılan “ölümsüzlük iksirini” düzenli olarak içtiği söylendi.

50 mililitrelik şişelerde satılan bu iksiri Pekkan’ın yılda ortalama 2 kez tükettiği belirtiliyor.


Yayınlanma tarihi: 02/09/2021

-

Son Güncellenme: 05/10/2021

Başa Dön