Brezilyalı Doktor Tiktok Paylaşımı Sonrası Açığa Alındı


Brezilyalı Doktor Tiktok Paylaşımı Sonrası Açığa Alındı

Video paylaşım sitesi olan Tiktok'ta her gün birbirinden farklı eğlenceli videolar yayınlanıyor. Dünyanın her yerinden paylaşımda bulunanlardan biri de Brezilyalı bir plastik cerrahtı. Doktorun ameliyat sonrası etik olmayan bir şekilde dans ettiği videolar yüzünden cerrah açığa alındı. 

Brezilyalı doktorun tiktok paylaşımı olay oldu

Caren Trisoglio Garcia kullanıcı adıyla paylaşım yapan estetik cerrah ameliyat sonrası dans ettiği videoları paylaşması ile dünya gündeminde manşet oldu. Caren Trisoglio Garcia'nın manşet olmasının nedeni dans etmesi değil, dans ederken hastasının vücudundan aldığı parçaları elinde tutup, gülerek ve sallayarak dans etmesi.

Brezilyalı doktor paylaşımı sonrası açığa alındı

Paylaşımın izlenmesinin ardından gelen tepkiler ve şikayetler sonrasında Sao Paulo Bölgesel Tıp Kurulu paylaşımı yapan doktorun 6 ay süreyle tıp lisansını askıya aldı. Garcia, soruşturma tamamlanana kadar doktorluk yapamayacak, suçlu bulunması halinde de doktorluk lisansını tamamen kaybedecek.
brezilyalı doktordan ilginç dans

Çektiği videoların bir tanesinde dans ederken elinde hastasından aldığı yağların bulunduğu torba ile "İşte bu bir göğüs" başka bir torbayı göstererek ise "Bu ise kol altı yağları" diyor.
Başka bir paylaşımında ise "Bugünün ödülü elimde" diyerek hastasından alına et parçalarını gösteriyor.


Yayınlanma tarihi: 16/04/2021

-

Son Güncellenme: 16/04/2021

Başa Dön