Lazerle Vajina Yenileme İşlemi İle Genital Gençleşme Sağlayın

Genital Estetik

Op. Dr. Yuliya Doster tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Lazerle Vajina Yenileme İşlemi İle Genital Gençleşme Sağlayın

Beyazlayan saç telleri, göz ve dudak çevresindeki kırışıklıklar, gevşeyerek sarkan cilt dokusu yaşlanmanın en yaygın sinyalleridir.

Mahrem yerlerimizi mahremiyet duygusuyla listeye pek çoğumuz eklemiyoruz. Oysa kadınlar yaşlandıkça, genital bölgeleri de yaşlanıyor.

Vücutta östrojen üretiminin azalmaya başlamasıyla birlikte; vajina duvarlarında incelme, vajinal kuruluk ve enfeksiyon gibi sorunlar baş gösteriyor. Bu değişiklikler en çok menopoz sürecinde yaşanıyor.

Normal doğum geçmişi olan kadınlar, menopozla birlikte hormonal değişimlerin doğal etkisi olan tüm bu şikayetlere ek olarak; idrar torbası sarkması, mesane sarkması gibi farklı sağlık sorunlarıyla da karşılaşabiliyorlar.

İş işten geçmeden yapılan lazerle vajina yenileme işlemi ile bazı olası sorunların önüne geçebilirsiniz.

Konuyla ilgili yapılabilecek işlem ve işleme dair detayları Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Yuliya Doster açıkladı.
Yuliya Doster, MD

Lazerle Vajina Yenileme İşlemi Nedir?

vajina gençleştirmeVücutta kolajen miktarının azalması cilt dokularında nem ve elastikiyet kaybına yol açıyor. Bu durum; vajinal kuruluk, sık tekrarlayan enfeksiyonlar, ağrılı cinsel ilişki gibi sorunları gündeme getiriyor.

Çözümü ise vajinal rejuvenasyon yani; lazerle vajina daraltma. Lazerle vajina yenileme işleminin en büyük avantajı kolajen artışını destekleyen bir uygulama oluşu.

Kliniğimizde vajinal rejunevasyon işlemini, lazer teknolojisinde son nokta olarak kabul edilen femilift karbondioksit lazer cihazıyla gerçekleştiriyoruz.

Femilift lazer; vajinaya kaybettiği hacmi, sıkılığı ve nemi yeniden kazandırıyor.  

Femilift Lazerle Vajina Yenileme İşlemi Yaptırmak İsteyenleri Nasıl Bir Süreç Bekliyor?

lazerle vajina yenileme

Öncelikle kapsamlı bir jinekolojik muayeneden geçirmeniz gerekiyor. Muayene bulguları ve smear testi sonuçları doğrultusunda vajinal rejuvenasyon için uygun aday olup olmadığınızı değerlendiriliyor.

Şikayetleriniz, ihtiyaçlarınız ve prosedürden beklentileriniz cerrahi teknikleri gerektirmeyecek düzeydeyse; femilift lazerle vajinal yenileme işlemi için harekete geçebiliyoruz.

Ağrılı bir prosedür olmaması sebebiyle işlem sırasında herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız. Ortalama 20 ila 30 dakika aralığında süren lazerle vajina daraltma işlemini, femilift cihazın vajinal probunu kullanarak gerçekleştiriyoruz.

Uzun süre dayanıklı bir iyileşme etkisi elde edebilmek için 3 veya 4 seans tedaviyi tekrar edebiliyoruz.

Vajinal Rejuvenasyon Kimler İçin Uygun?

genitalGenital bölgesinde işlevselliği ve hissi artırmak isteyen her kadın bu prosedür için uygun aday olabilir. Lazerle vajinal yenileme işlemine en çok şu nedenlerle ihtiyaç duyabilirsiniz:

  • Doğum yapmış olmaya ve ilerleyen yaşa bağlı olarak vajinal dokularda gevşeme ve sarkma problemleri yaşanıyorsa

  • Genital bölgede hacim kaybı ve küçülme varsa

  • Vajinal kuruluk, vajinal enfeksiyon ve buna bağlı gelişen ağrılı cinsel ilişki yaşanıyorsa

  • Gülme, öksürme, hapşırma gibi ani reflekslerle idrar kaçırma sorunu meydana geliyorsa

  • Cinsel teması hissedememe, yetersiz uyarılma, orgazm olamama gibi cinsel yaşam kalitesini düşüren durumlar varsa

Bu sorunlardan birini ya da bir kaçını yaşıyorsanız vajinal rejuvenasyon sizin için ideal bir tedavi seçeneği olabilir.

Lazerle Vajina Yenileme İşlemi Sonrası Nelere Dikkat Etmeli?

doktor kontrolüVajinal gençleştirmenin; ameliyatsız, dikişsiz ve de ağrısız sağlandığı lazer işlemi sonrasında hastalarımız, sosyal hayatlarına kaldıkları yerden devam edebiliyorlar.

Ancak yine de lazerle vajina yenileme uyguladığımız hastalarımızdan 5 gün boyunca cinsel ilişkiye girmemelerini ve tampon kullanmalarını istiyoruz.

İşlem bölgesi ilk günler hassas olacağından cinsel ilişki esnasında sıkıntı yaşanabilir.

Vajinal Rejuvenasyon İçin Neden Femilift?

femiliftFemilift karbondioksit fraksiyonel lazer cihazı, lazerle genital bölge güzelleştirme uygulamalarında üst düzey çözümler sunar. Ameliyatsız bir tedavi seçeneği olması en büyük avantajıdır.

Her ne kadar günümüzde yapılan ameliyatlar hasta güvenliğini maksimum düzeye çıkaran teknolojilerle gerçekleştiriliyor olsa da, bir takım komplikasyon riskleri barındırırlar.

Femilift lazerde komplikasyon oluşma riski yok denecek kadar azdır. Kesi yapılmadan gerçekleştirilmesi, işlemin ağrısız olması, kısa sürmesi ve etkisini hemen göstermesi lazerle vajina yenileme işleminin en büyük artıları olarak kabul edilirler.

Femilift lazer cihazı sahip olduğu derin dalga boyuyla elastin ve kolajen liflerini uyarabilir. Bu sayede hem mevcut problemlerinizden kurtulmuş olursunuz hem de olası gevşeme ve sarkmaların önüne geçebilirsiniz.

Vajinal dokularınızda oluşan; gevşeme, sarkma vb deformasyonlara ve bunlara bağlı gündeme gelen şikayetlerinize femilift lazer ile dakikalar içerisinde son verebilirsiniz.

Femilift Lazerle Vajina Yenileme Sonrası Hastaların Yorumları Nasıl?

lazerle vajina yenileme sonrasıFemilift lazerle vajina yenileme işlemini uyguladığımız hastalarımızda bu zamana kadar hiçbir olumsuz neticeyle karşılaşmadık.

Femilift lazer ile vajina sıkılaştırma uyguladığımız hastalarımız; idrar kaçırma sorunlarının giderildiğini ve cinsellikten daha çok haz aldıklarını belirtiyorlar.

Vajina nasıl güzelleştirilir diye merak edenleri femilift lazer ayrıcalığının avantajlarından faydalanmaya davet ediyoruz.


Yayınlanma tarihi: 16/01/2023

-

Son Güncellenme: 16/01/2023

Başa Dön