Kaş Ekimi Yaptıran Kadının Mutluluğu: Sürekli Uzuyorlar ve Kısaltmam Gerekiyor ama Her Şeye Değer!

Kaş Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Kaş Ekimi Yaptıran Kadının Mutluluğu: Sürekli Uzuyorlar ve Kısaltmam Gerekiyor ama Her Şeye Değer!

Isabelle Kutxi, gençlik zamanlarında sürekli kaşlarını yolan birisiydi. Zaman içinde kaşları çıkmamaya başlayınca kaş ekimi yaptırdı ama artık çok uzamasını önlemek için her ay onları kesmesi gerekiyor.

Isabelle Kutxi her sabah 30 dakikasını kaş kalemi kullanarak, kaşlarına şekil vermesi gerekiyordu. Kalın ve kabarık kaşlara sahip olmayı çok istediği için, kaş ekimi yaptırdı.

Kaş Ekimi Uygulaması 3 Saat Sürdü

kaş ekimiİşlem üç saat sürdü ve 36 yaşındaki hastanın başının arkasından tek tek saç kökleri alındı ve kaşlarına transfer edildi, kaş ekimi yapıldı.

İşlemden sonra aynaya baktığını ve kaşlarını ilk gördüğünde gözyaşlarına boğulduğunu söyleyen Isabelle'in yeni görünümünün tek bir dezavantajı var: Kıllar başındaki saçlar kadar hızlı uzadığı için kaşlarını her ay kestirmesi gerekiyor.

“Eğlenceli gerçek şu ki, kaşlarım aslında saçlarımdan transfer edildiği için saç gibi uzuyorlar. Kaşlar gibi büyümeyi bırakmıyorlar, onları kesmezseniz gerekiyor.” Diyen Isabelle sözlerine şöyle devam etti: “Her ay bir arkadaşıma kaşlarımı saç gibi kestirmeye gidiyorum çünkü kötü görünsünler istemiyorum.”

Polonya’da Yaptırdı 1500 Avro Ödedi

PolonyaIsabelle kaş ekimini Polonya'da yaptırdı ve İngiltere'de kendisine verilen 5.000 £ yerine 1.500 £ ödedi ve doktoruna kaşlarının şekli ve stili konusunda tamamen güvendiğini söylüyor.

"Amerika Birleşik Devletleri'nde plastik cerrahi ile ilgili bir TV programı izliyordum, o zamandan önce kaş ekimi diye bir şey olduğunu hiç duymamıştım.

İnternette ne kadara mal olduğu konusunda çok araştırma yapmaya başladım, çok pahalıydı. Polonya'ya gitmeye karar verdim çünkü Polonyalıyım ve Polonya'daki her şey daha ucuz ve iyi durumda.

İngiltere'de 5.000 sterlindi. 1.500 sterlin ödedim, fiyat farkı çok büyüktü.”

İlk Gördüğümde Çok Duygulandım

kaş ekimi süreci"İşlem ağrısızdı, tek acı veren şey, biri kafa derisi ve kaşlarıma olmak üzere iki anestezi iğnesi yaptıklarında, hissettiğim tek ağrı buydu. Aynaya bakıp yeni kaşlarımı ilk gördüğümde ağladım, çok duygulandım çünkü onları çok uzun zamandır bekliyordum."

İşlemden sonra Isabelle'e iki hafta boyunca kaşlarını yıkamaması veya dokunmaması söylendiği için bir beklemeye başladı.

Ayrıca işleme güvenmek zorundaydı, çünkü ilk çıkan kaşların işlemden iki ay sonra dökülmesi normaldir, bundan sonraki birkaç ay içinde tam kaşlar çıkmadan önce.
 

Doktorum Panikleme Dedi

Kaş ekimi"Ekimden sonra en az iki hafta boyunca üzerlerinde uyuyamadım, yıkayamadım ya da dokunamadım, çok zordu. İlk kez orada küçük kaşlarınız çıkmaya başlıyor ve sonra iki ay sonra dökülüyorlar.

Kalıcı olarak büyümeye başlamaları dört ya da beş ay sürdü ve sekiz aya kadar tamamen uzadılar. İki ya da üç ayınız var ve hiçbir şeyiniz yok ve başarısız olduğunu düşünüyorsunuz ama olmadı, doktor bana söyledi. Panikleme!"

Kaşlarını düzenli olarak kesme ihtiyacına rağmen, Isabelle prosedürün gidişatından daha mutlu olamayacağını ve hatta fotoğraflanırken artık saklanmadığı için "hayatını değiştirdiğini" söylüyor.

"Kesinlikle bana daha fazla güven verdi çünkü asla yüzüme çok yakın fotoğraf çekmem çünkü kaşlarımdan her zaman nefret etmişimdir.


Yayınlanma tarihi: 25/07/2022

-

Son Güncellenme: 25/07/2022

Başa Dön