Estetik Uygulamalarının Gediklisi Özge Ulusoy’un Estetik Süreci


Estetik Uygulamalarının Gediklisi Özge Ulusoy’un Estetik Süreci

1982 doğumlu Özge Ulusoy, özellikle estetik yaptırmayı düşünen ve estetik öncesi-sonrası sonuçlarını görmek isteyen kişiler için iyi bir referans niteliğinde.

Geçirdiği estetik ameliyatları saklamayan, her fırsatta dürüstçe tercih ettiği uygulamalarla ilgili bilgi aktaran Özge Ulusoy’un 2003 yılından bu yana değişimine ve geçirdiği estetik uygulamalarının detaylarına hep birlikte bakalım…

Manken, sunucu, oyuncu ünvanlarının yanı sıra güçlü eğitim geçmişiyle de dikkat çeken Özge Ulusoy, ortaokul ve lisede Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümünde okuduktan sonra üniversitede Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Klasik bale bölümünü başarıyla bitirmiş.

2003 yılı Miss Turkey 2.si olan Özge Ulusoy, aynı yıl  Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi bölümünde okumaya başlamış ve ikinci üniversitesinden de 2007 yılında mezun olarak eğitim hayatını çift diploma ile taçlandırılmış.

Estetikle Yeniden Doğmak

Özge Ulusoy estetik süreciÖzge Ulusoy estetik uygulamalar içinde botoks ve dolgu işlemlerini sıklıkla tercih ettiğini her fırsatta vurguluyor.

Yaş alma sürecinde bakımlı, güzel ve kusursuz görünmek istediğini söyleyen Ulusoy geçtiğimiz günlerde yaptırdığı burun estetiği operasyonu ile de gündemde.

Burun estetiği ameliyatı sonrası sosyal medya platformlarında takipçilerinin tanımakta güçlük çektiği Özge Ulusoy’un değişimi 2003 yılında ünlendiği zamanlara oranla şaşkınlık yaratacak türden.

Ulusoy’a Türkiye 2. Güzeli ünvanını kazandıran duru güzelliği, orantılı yüz hatlarıyla beğeni topladı.

Ancak yıllar, herkes gibi Özge Ulusoy içinde tersine işlemeye başlayınca güzel manken de kendince kusurlu noktalara küçük müdahaleler yaptırmaya karar verdi.

Ününe ün kattığı yıllarda yüzüne de dolgu katmayı alışkanlık haline getiren Ulusoy, her ne kadar ilk kez burun ameliyatı operasyonu ile bıçak altına yattığını söylese de Angelina Jolie yanakları da dikkatten kaçmıyor.

Bilinen adıyla “bişektomi” ameliyatı geçmişten bugüne fotoğraflarında Özge Ulusoy’un da yüzüne uğramış görünüyor.

Yanak estetiği adıyla da bilinen bişektomi, yüzdeki tombul ve yuvarlak görünümün giderilerek elmacık kemiklerini belirgin hale getirmek amacıyla yanak bölgesinden bichat isimli yanak yağının alınması işlemidir.

Uygulama ağız içine yapılan küçük bir kesi yardımıyla yapılır ve bölgedeki yağ dokusu çıkartılır.

Şimdi Karar Sizin Özge Ulusoy’da “Bişektomi”  Var Mı Yok Mu?

özge Ulusoy bişektomi
Belirgin dudak ve elmacık kemikleri Özge Ulusoy’un dolguyu tercih etme nedenlerinden.

Dudak dolgusu; belirgin dudak kontürü (çerçevesi) yaratmak, incelen, sarkan, formunu yitiren dudaklara hacim kazandırmak amacıyla, enjeksiyon ve/veya cerrahi uygulamayla gerçekleştirilen dolgu işlemidir.

Elmacık kemiği dolgusu olarak da bilinen yanak dolgusu, yüzdeki altın oranın yakalaması ve daha çekici görünmek isteyen kişiler tarafından tercih edilen ameliyatsız estetik uygulamalardan bir diğeridir.

Özge Ulusoy’un yüzünde elmacık kemikleri üzerinde ve dudaklarında dolgu uygulaması vardır.

Burun Ucu Estetikli Özge Ulusoy

özge ulusoy eski ve yeni haliÖzge Ulusoy burun ucu estetik ameliyatı sonrası paylaştığı fotoğraflarla gündeme bomba gibi düşmüştü.

Hayranlarının tanımakta zorlandığı Ulusoy’un burun ucu estetik ameliyatına ek, dudak dolgularını da arttırdığı yanak estetiği ve kaş tasarımı da yaptırdığı gözlerden kaçmadı.

Burun ucu deformasyonlarının düzeltilmesi amacıyla yapılan ameliyata “burun ucu estetiği (Tip Plasty)” adı verilir. Bu ameliyatta; burun estetiği ameliyatı gibi genel iskelete dokunulmaz sadece burun ucuna yönelik müdahaleler yapılır.

Estetik uygulamalara yakın isimlerden Özge Ulusoy, ilerleyen yıllarda gerekli gördüğü takdirde yüz germe ameliyatlarına da sıcak baktığını söylüyor…


Yayınlanma tarihi: 15/06/2021

-

Son Güncellenme: 20/09/2023

Başa Dön