La Casa De Papel Tokyo ve Estetikle Değişimi


Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Sevgi Ekiyor tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

La Casa De Papel'de Tokyo Karakterini Oynayan Ursula Corbero'nun Estetikle Değişimi

Dünyaca ünlü İspanyol dizisi La Casa de Papel'in kural tanımaz başrolü Tokyo, pek çoğumuzun hayranlığını kazandı.

Tokyo kod adına sahip karakteri canlandıran oyuncu Úrsula Corberó'nun daha genç yıllarına ait fotoğraflarını gören hayranları, oldukça şaşırdı.

Eski ve yeni hali arasında gözle görülür bir fark olan güzel oyuncunun, bu değişimine sebep olacak hangi estetikleri yaptırdığını merak ediyor musunuz?

La Casa de Papel ile Ünlendi

Tokyo
Son yıllarda sürekli gündeme gelen ve hayran kitlesi gittikçe büyüyen Úrsula Corberó, 2017 yılında başlayan La Casa De Papel'in Tokyo'su olarak hayatımıza girdi.


Tokyo, dünyaca ünlü İspanyol dizisinin en sevilen karakterlerinden bir tanesi. Rolü canlandıran Ursula Corbero ise hem güzelliği hem de oyunculuğu ile herkesi büyülemeyi başardı.

Gelin, Úrsula Corberó'nun şu anki görünümüne kavuşmak için yüzü ve saçlarında ne gibi değişiklikler yaptığını birlikte inceleyelim.

Bob Kesim Kaküllü Saçlar

ursula before after
Güzelliğiyle kendine hayran eden Corberó, dizinin ilk 2 sezonda onunla özdeşleşen bob kesim kısa saçları ve kakülleriyle karşımıza çıkmış, yeni bir moda akımı başlatmıştı.


La Casa De Papel 3. sezonunda ise bambaşka bir tarzla izlediğimiz oyuncu en az ilk sezonlar kadar bizi etkilemeyi başardı.

Úrsula Corberó için geçmişteki ve şimdiki fotoğrafları arasında en önemli farklılığın saçları olduğunu söyleyebiliriz. Hem modeli hem de renginde yapılan değişiklikler dikkat çekmeye yetiyor.

Çenesinde Estetik Var

Ursula Corbero
Dizideki ismi Tokyo ile anılan oyuncu, birkaç tane estetik uygulama yaptırdığını gizlemiyor. Bu estetiklerden bir tanesi ise jawline çene dolgusu.


Dolgu ile çenesine daha sivri bir hat kazandıran Cordero'ya bu hali oldukça yakışmış. Yüz hatlarındaki incelmeyi, fotoğrafları arasındaki farka bakarak rahatlıkla görebilirsiniz.

Göz Çevresi ve Elmacık Kemikleri

Ursula Corbero before
Zaman içerisinde Ursula'daki önemli diğer değişiklikler de göz çevresinde ve elmacık kemiklerinde olmuş. Fotoğraflara bakınca daha belirgin bir elmacık kemiğine sahip olduğu görülüyor.


Úrsula'nın, geçmişteki görüntüsü ile şu anki görüntüsü arasında nasıl bir fark olursa olsun onun çok güzel bir kadın ve iyi bir oyuncu olduğu su götürmez bir gerçek.

Kendisini yeni dizi ve filmlerinde izlemek için sabırsızlanıyoruz!
La Casa De Papel Tokyo


Yayınlanma tarihi: 13/04/2020

-

Son Güncellenme: 20/02/2024

Başa Dön