Kök Hücreden Yoğun Yağ Dolgusu Tekniği

Kök Hücre Tedavisi (Fibrocell)

Uzm. Dr. Zahide Eriş tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Kök Hücreden Yoğun Yağ Dolgusu Tekniği

Bu teknik, diğer tüm lazer veya cilt yenileme işlemlerinden daha iyi sonuçlar verir, çünkü kök hücreler cildin sağlığını önemli ölçüde iyileştirir ve diğer tedaviler gibi cildi incelmez.

Detayları Uzm. Dr. Zahide Eriş açıkladı…
Zahide Eris, MD

Yağ Dokusu

yağ dokusuYeni teknik, kendi yağınızı küçük bir mikro kanülle çıkarmayı içerir. Bu lokal anestezi altında yapılır, bu nedenle hasta uyanıktır.

Toplanan yağ daha sonra santrifüjlenir ve daha sonra kök hücreler ayrılır ve son olarak gençleştirme gerektiren bölgelere derinin hemen altına enjekte edilir.

Tedavi yalnızca yaklaşık bir saat sürer ve ağrısızdır, iyileşme süresi yalnızca bir ila iki gündür.

Kök Hücreler

kök hücrelerKök hücreler ve stromal vasküler fraksiyonun zaman içinde elastin ve kollajen oluşturduğu, sürekli ve çarpıcı sonuçlar verdiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

Dolaşımı artıran ve cildinizi uyandıran dermişinizdeki aktiviteyi artırırlar, bu da kırışıklıklarda, yaşlılık lekelerinde, pigmentasyonda (gözlerin altındaki koyu halkalar) ve cilt hidrasyonunda çarpıcı bir iyileşme sağlayarak cildinize daha genç bir görünüm kazandırır.

Sonuçların ortaya çıkması altı aya kadar sürebilir, ancak bunlar uzun vadeli ve doğaldır ve sonuçlar yıkım yerine yenilenmeden gelir.

Kök Hücre ve Mikro Yağ Transferi

yağ transferiAynı seansta yüze daha fazla hacim kazandırmak için yanaklar, orta yüz, derin kırışıklıklar, nazolabial kıvrımlar ve gözyaşı bezleri gibi daha fazla hacim gerektiren bölgelere mikro yağ enjeksiyonu yapılabilir.

Kök hücre transferi ile birlikte mikro yağ transferinin hayatta kalma oranı çok daha yüksektir.

Bu prosedür, uzun vadeli sonuçlar sağlayacak ve sürekli olarak geçici dolgu tedavileri geçirme ihtiyacını ortadan kaldıracaktır.


Yayınlanma tarihi: 13/02/2023

-

Son Güncellenme: 13/02/2023

Başa Dön