“Scarlet X” Yeni Nesil Altın İğne Cildinizi Yeniliyor!

Altın İğne Radyofrekans

Ece Yalçın tarafından yazılmış, Uzm. Dr. Cihan Bolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

“Scarlet X” Yeni Nesil Altın İğne Cildinizi Yeniliyor!

Kozmetik sektörü baş döndürücü hızla gelişmeye devam ederken cilt yenileme sistemleri içinde yeni bir teknoloji öne çıkıyor: Scarlet X. Aslında Scarlet X çok yeni bir teknoloji sayılmaz.

Onu altın iğne olarak bilinen cilt yenileme yönteminin geliştirilmiş yeni versiyonu olarak tanımlamak daha doğru olacaktır. Scarlet X uygulamasının ayrıntılarını Medikal Estetik Hekimi Uzm. Dr. Cihan Bolat’a sorduk.
Uzm. Dr. Cihan Bolat altın iğne whatsapp butonu
Kendisi bu uygulamayı pek çok cilt kusurunu düzeltmek için kullanan başarılı bir hekim. Yazının devamında Scarlet X ile neler yapılabildiği hakkında yorumlarını okuyabilirsiniz.

Mikro İğneler Yardımıyla Cilt Altına İnen Radyo Frekans Enerjisi

scarlet xUzm. Dr. Cihan Bolat bu teknolojiyi, “Scarlet X, pek çok sağlık sorununun çözümünü cilt altına radyo frekans enerjisi aktaran mikro iğnelerle sunuyor.

Ameliyatsız cilt gençleştirme seçeneği olarak görebileceğimiz Scarlet X, hastalarımızın yüzünü güldürüyor. Tek seansta bile fark edilen başarılı sonuçlar alıyoruz” cümleleriyle anlatıyor.

Scarlet X’in cildin alt tabakasına ulaşarak hasarlı dokuyu tedavi etme özelliği mevcut. Yani radyo frekans dalgaları sağlıklı cilt dokusuna dokunmuyor.

Yalnızca sorunlu olan kısımları etkileyerek o bölgelerdeki hücre yenilenmesine katkı sağlıyor. Kolajen ve elastin üretimini arttıran Scarlet X uygulaması daha sıkı ve daha elastik bir cilt yaratıyor.

Yalnızca Yüz Bölgesinde Değil Tüm Vücutta Etkili

scarlet x ile cilt gençleştirme“Scarlet X teknolojisi geçmişten gelen yara izlerinin görünümünü iyileştirebilir, güneş yanıklarını hafifletir, ince kırışıklıkları açar ve cildin parlaklığını arttırır.

Ayrıca kol sarkmalarını gidermek ve vücudu sıkılaştırmak için de bu teknolojiden yardım alabiliriz. Scarlet X ile birçok cilt kusurunu tatmin edici seviyede düzeltebiliriz” diyor, Uzm. Dr. Cihan Bolat.

Scarlet X’in sunduğu çözümler hayranlık uyandırıcı. Radyo frekans dalgaları ile cildi yenileyen teknoloji lifting etkisi yaratabiliyor. Cildin sebum dengesini sağlıyor.

Göz çevresi kırışıklıklarını giderebiliyor, göz torbalarının tedavisinde etkili. Boyun ve gıdı bölgesini toparlayabiliyor. Geniş gözenekleri sıkılaştırarak cildin kalitesini arttırıyor.

Cilt tonundaki farklılıkları eşitliyor. Total yüz gençleştirmede etkili. Cilt çatlaklarında da başarılı sonuçlar sağlıyor. Kısacası bu modern teknoloji cildin iyi görünmesini sağlamak için başvurulabilecek çok etkili bir araç.

İlk Seanstan İtibaren Fark Edilen Değişim

ciltteki değişimScarlet X uygulamasının tek seansı uygulama yapılacak bölgenin boyutlarına göre 30 ile 60 dakika arasında sürüyor.

Uzm. Dr.Cihan Bolat, hastalarının cilt sorunlarının tek seansta bile belirgin şekilde düzeldiğini belirtiyor. Bununla birlikte bir cilt sorunun tedavisi için ortalama 3-4 seansın gerekli olduğunu ekliyor.

Hem kadınlara hem de erkeklere uygulanabilen Scarlet X için mevsim sınırlaması yok, işlem yıl boyunca yaptırılabiliyor.

Seans tamamlandıktan sonra günlük hayata devam edilmesinde sakınca bulunmuyor. Uygulama yapılan bölgede geçici olarak hafif kızarıklık görülmesi son derece normal bir durum.

Scarlet X uygulamasının tüm seansları tamamlandığında cilde olumlu etkileri net şekilde görülebiliyor. Yaklaşık bir yıl süreyle etkinliğini koruyan işlem düzenli olarak tekrar edildiğinde cildin kalitesi artıyor. Yaşlanmanın etkileri geciktiriliyor ve cilt kusurları belirgin şekilde düzeliyor.

Scarlet X uygulamasında mikro iğneler kullanılıyor. Bu iğnelerin cilde giriş esnasında acı verip vermediği merak edilen bir soru.

İşlemden yarım saat önce cilde sürülen anestezik kremlerle cildin ağrı duyması engelleniyor. Bu sayede işlem neredeyse hiç acı duymadan tamamlanıyor.

Altın İğne Radyofrekans hakkında daha detaylı bilgi al

Yayınlanma tarihi: 26/11/2021

-

Son Güncellenme: 26/11/2021

Başa Dön