Katie Price’ın Estetik İçin Tercihi Yine Türkiye Oldu!


Katie Price’ın Estetik İçin Tercihi Yine Türkiye Oldu!

İngiliz şarkıcı ve model Katie Price, estetik yaptırmak için bir kez daha Türkiye’yi seçti. Kaş kaldırma, yüz germe, diş bakımı gibi bir dizi uygulamanın yanı sıra yağ aldırma (liposuction) da yaptıracak. Şu andaki görünümünden hoşnut olmadığını aktaran ünlü yıldızın estetikten sonra tatil için de bir süre daha Türkiye’de kalacağı öğrenildi.

Tüm Vücudundan Yağlarını Aldıracak

katie 2
43 yaşında ve 5 çocuk annesi olan Price, geçtiğimiz yıl da Türkiye’ye gelmiş ve tatil esnasında bir kaza sonucu iki ayağını da kırmıştı. Bu sebeple uzun süre tekerli sandalye kullanmak durumunda kaldı. Bu süre zarfında hareketleri kısıtlandığı için hızla kilo aldığını belirtti.

İngiliz televizyonlarında katıldığı bir programda kilolarından yakınan Katie Price, normal kilosunu çok aştığından söz etmişti. Tüm vücudundan yağ aldıracak olan yıldız aynı zamanda tatilini Türkiye’de yaparak iyileşme sürecini de bu şekilde değerlendirecek.

Takipçileri ile Paylaşıyor

Katie 4
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü yıldız estetik konusunda oldukça dürüst ve yaptırdığı tüm operasyon ve uygulamaları takipçileri ile paylaşıyor.

Daha önce de tüm estetiklerini paylaşan Price, Türkiye’ye gelmeden önce haberini duyurarak şu açıklamada bulundu; "Yaptıracağım estetik operasyonların öncesi ve sonrası görüntülerini Youtube kanalımdan yayınlamayacağım."

Bakımını İhmal Etmedi

Katie 3
5 çocuk annesi İngiliz TV yıldızı Katie Price kişisel bakımından ödün vermiyor. Kaş kaldırma ve yüz germe uygulamalarından hemen sonra yaraları henüz iyileşmeden kuaföre giderek bakım yaptırdı ve bu esnada kameralara görüntülendi.


Yayınlanma tarihi: 14/06/2021

-

Son Güncellenme: 03/10/2023

Başa Dön