Acun Ilıcalı "estetik" iddiasına noktayı koydu


Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sene Survivor canlı yayınına gözleri şişik bir şekilde çıkınca estetik yaptırdığı iddiası gündeme geldi. Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayında bu konuya açıklık getirdi.



Korona virüs salgını sonrası artık hafta sonu Kanal D'de yayımlanan Müge ve Gülşen'in programına Acun Ilıcalı katıldı. Müge ve Gülşen'in sorularına yanıt veren Ilıcalı, hakkında bilinmeyenlere dair birçok konuya samimi açıklamalar yaptı. 

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına, mahsur kaldığı Dominik'ten katıldı. Başarılı olmasının sırrını anlatan Acun Ilıcalı, "Halktan takdir görmek beni çok mutlu ediyor, sabahlara kadar uyumadığım çok gece oldu ama bunun karşılığını almak harika" dedi.

Acun'un hastalığı ne?

Acun Ilıcalı'nın yüzünde bir süredir dikkat çeken bir değişim vardı. Yüzü şişen ünlü ismin estetik yaptırdığı iddiaları ortaya atılmıştı. 2. sayfa sunucuları Acun'a "Geçen yıl gözünüzdeki arpacığı aldırdınız mı?", "Estetik oldunuz mu?" sorusunu yöneltti.
Acun Ilıcalı bu soruya yanıt verirken hastalığını ilk kez açıkladı. 

Estetik değil iyi huylu kitle

"Arpacık değildi aslında o iyi huylu bir kitleydi diyelim. Onu küçük bir operasyonla aldırmak zorunda kaldım. Estetik hiç yaptırmadım ama karşı da değilim. Bence abartılmadığı sürece kadınlarda da erkeklerde de ufak dokunuşlar güzel oluyor". dedi.


Yayınlanma tarihi: 28/04/2020

-

Son Güncellenme: 04/02/2021

Başa Dön