Aziz Aksöz

Saç Ekimi
Bakırköy / İstanbul
Randevu Al Bu doktor şu anda Yeniben üzerinden ön görüşme gerçekleştirmemektedir. Kabul eden doktorları görmek ister misin? Sana Uygun Diğer Doktorları Gör
905324010411
Aziz Aksöz Hakkında

2006 yılında Aziz Aksöz, İstanbul Üniversitesi Tıbbi Laboratuvar Bölümü'nden mezun oldu ve Biyokimya, Klinik Mikrobiyoloji ve Tıbbi Genetik Departmanı'nda çalıştı. 2009 yılında Clinotech Group Canada aracılığıyla Nijerya'da Braithwaite Memorial Specialist Hastanesi'nde insan fizyolojisi ve kıvırcık saç üzerine çalıştı. Laboratuvar bilgisi ve saç sağlığı ile genetik alanındaki deneyimini kullanarak AR-GE çalışmaları yürüttü. 2018'de Aziz Aksöz, Yusuf Balasagun Kırgız Ulusal Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi bölümünden mezun oldu.

Aziz Aksöz, birçok ulusal ve uluslararası kongreye katıldı ve çeşitli sertifikalar aldı. Literatüre yaptığı en önemli katkılardan biri, 2018'de Avrupa Plastik Cerrahi Dergisi'nde yayınlanan 1030 vaka oldu. Son derece düşük komplikasyon oranları, yüksek greft sayıları ve uzun vadeli saç yoğunluğu sonuçlarıyla, makale bilimsel dünyada dikkat çekti.

Kıvırcık saç nakli için geliştirdiği özel teknik, sorun yaşayan birçok hastaya yüksek kaliteli ve memnuniyet verici hizmet deneyimi yaşatmayı mümkün kıldı. Aziz Aksöz, 10 yıllık saç ekimi çalışma hayatında 3.381 hastaya operasyon gerçekleştirdi. 6.917.481 saç kökünden 14.236.916 saç telini elde etti ve 6.917.481 kanal açtı. Ayrıca, yurt içinde ve yurt dışında onlarca saç ekimi asistanı ve doktorunu eğitti.

Videolar

Video bulunmamaktadır.

Fotoğraflar

Fotoğraf bulunmamaktadır.

Soru-Cevap

0 Yanıtlanan Soru 0 Yanıtlanan Soru
Bu doktor, danışan sorusu yanıtlamamıştır.

Makale&Haberler

Bu doktor ile ilgili bir makale-haber bulunmamaktadır.

Sık Sorulan Sorular

Aziz Aksöz hangi branşlarda hizmet vermektedir?
Aziz Aksöz Saç Ekimi branşlarında hizmet vermektedir.
Aziz Aksöz adres bilgileri nelerdir?
Kartaltepe Mahallesi İncirli Caddesi Limon Çiçeği Sk. No:1 34145
Aziz Aksöz bünyesinde hizmet veren doktorlardan nasıl randevu alabilirim?
Aziz Aksöz profil sayfasını Yeniben üzerinde inceleyip randevu oluşturabilir, kurumda görev alan doktorları ve daha fazlasını bulabilirsin.
Başa Dön