Sırala
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

Büyük Değişim: Burun Estetiğim ve Çene İmplantım

Hepinize merhaba, Bir çok kişiye olduğu gibi bana da bu site çok yardımcı oldu bu yüzden ben de deneyimimi paylaşacağım. :)) 30 Eylül 2017’de İstanbul’da Dr. Metin Kerem’le görüşmemde çok heyecanlıydım. Yüzümdeki iki şeyi düzelttirmek için sabırsızlanıyordum: Burnum ve çenem. Hikaye aynı, profilden fotoğraf çektirmekten nefret ediyordum, yanıma birinin oturmasından rahatsız oluyordum. Bali’de yaşıyorum normalde ve 8 günlüğüne İstanbul’daydım. Tabi biraz gergindim. Burnum hala biraz şiş, bazı günler daha fazla şiş oluyor. Şiştiğinde önden biraz komik oluyor fakat hala çok seviyorum burnumun yeni şeklini. 2. haftada bile geceleri hala burnum tıkalıydı. Ama sanırım bu da her geçen gece daha iyiye gidecek. Çene implantım gayet iyi görünüyor bir nebze pürüzlü ama, doktor şişlikten diyor. Zaman gösterecek artık! Hala kararımdan çok memnunum.

 

Yorum Yaz 2 Yorum
minda49 05 Haziran 2018  

Fiyat aralığı çok fazla acaba tam olarak ne kadar söylemeniz mümkün mü?

sophia1117 27 Ağustos 2019  

Hi, I came cross your review whilst researching Dr Metin. Im glad your experience went well. I love your results! I was wondering if its possible to share a before photo of your frontal profile. thank you

09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

İstanbul için yolculuk vakti! (Ameliyattan 1 gün önce)

İstanbul’a gitmek için yola çıkıyorum. Ameliyatla ilgili her şey organize edildi ve çok heyecanlıyım. Gergin değilim henüz bu iyi bir şey tabi. Sadece iyi sonuçlansın diye umuyorum.



Tedavi; klinik, otel ve transferleri içeren bir paketten oluşuyor. Diğer kişilerle de konuştum, böylesinin daha iyi olduğunu, oteldeki personelin çok yardımcı olduklarını söylediler.

Bana şans dileyin! Tekrar yazacağım…



Bir kaç fotoğraf daha ekliyorum.

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

Amber Heard- İşte mükemmel burun!

Sonucun Amber Hard’ın burnu gibi olmasını isterdim (hatta vücudu, saçı her şeyi ahaha:))

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

Ameliyattan 1 gün sonra, tek kelime: Ahhh!!

Tek kelime: Ahhh! Suratım çok şişti. Bu şişliğin gitmesini bekleyemeyeceğim. Şişliklerden zorlukla görebiliyorum. Aranızda bu şekilde olan var mı? Bu kadar kötü olacağını hiç düşünmemiştim. Ameliyat iyi geçti oldu bitti, haberiniz olmuyor tabi. Ama acıyla uyandım ve sonrasında bir sürü ağrı kesici alarak, bu bir kaç günün üstesinden geldim.

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

Ameliyattan 3 gün sonra: Hala şiş suratım ama artık insana daha çok benziyorum

Macera devam ediyor. Son iki gün oldukça sorunsuz geçti. Otelde dinlendim, uyudum, ve bol bol Netflix izledim. Yalan söylemeyeceğim hala biraz acım var ve rahatsız hissediyorum ve şişim. Arnica kremi her saat başı fazlaca miktarda suratıma sürdüm sanırım bu baya iyi geldi. Neyse ki kaldığım oteldek personel çok kibardı ve çok yardımcı oldular kendimi çok yalnız hissetmedim :)) İl bir kaç gün biraz zordu. Umarım şişlikler bu şekilde azalmaya devam eder. Çenem çok şiş bu yüzden neye benzediğini tam olarak anlayamıyorum. Biraz lahana bebeğe benziyorum, haha :)) Büyük bir implantın tamamını koydu umarım doğru olanı yapmıştır. Bugün ilk kez duş aldım, kendimi çok daha iyi hissettim.

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

Ameliyattan 4 gün sonra: Her gün biraz daha iyiye gidiyor

Selam, Yazmaya devam ediyorum, beni her gün okuyanlar için. Çünkü bana çok yardımcı olmuştu. Dün doktor kontrolüm vardı. Hem tamponlar burnumdan çıktı ve burnum temizlendi. Tamponların burundan çıkarılışı hiç eğlenceli değil ama sonrasındaki his inanılmaz. Doktorum her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Şişme kısmı olmasa daha iyi olabilirdi. Zor bir gece geçirdim, çünkü yana dönerek uyuyamıyordum. Bir noktada artık eeeh dedim ve yan dönerek de yattım uyudum. Ama uyandığımda baya kötüydü, oldukça şişmişti. Bu yüzden tavsiye etmiyorum ahaha… Bugün duş aldım, saçlarımı yıkadım müthişti. Şimdiye dek verdiğim en iyi karardı. Yataktan çıkmak beni yordu ve bu yüzden yatağa döndüm ve tekrar Netflix zamanı :)) Bu arada çenemin görüntüsüne bayılıyorum, tabi görebildiğim kadarıyla. Fakat burnum aynı görünüyor gibi hissediyorum. Belki de söylemek için çok erken. Bu konuda fazla düşünmemeye çalışıyorum.

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

Ameliyattan 7 gün sonra : Bandajlar Çıktı!!!

Yuppi! Bugün bandajlar çıktı. Bayıldım. Yeni burnumu çok sevdim. Biraz şiş ama yine de çok sevdim. Öncesine ve sonrasına bakma, vay be ne büyük bir değişim. Çenemde gayet güzel görünüyor ancak boynumda ve kesilerin etrafında biraz şişlikler var hala. Umarım onlar da iner. Bir bütün olarak ele aldığımda kakarımdan çok memnunum ve sonuçlardan çok mutluyum.

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

Önce ve sonra karşılaştırması

Önce ve sonra karşılaştırması

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

2 Hafta sonra: Burnum hala biraz şiş

Burnum hala biraz şiş, bazı günler daha fazla şiş oluyor. Şiştiğinde önden biraz komik oluyor fakat hala çok seviyorum burnumun yeni şeklini. Geceleri hala burnum tıkalı, bu da sabahları boğazımın ağrımasına neden oluyor. Ama sanırım bu da her geçen gece daha iyiye gidecek. Çene implantım gayet iyi görünüyor bir nebze pürüzlü ama, doktor şişlikten diyor. Zaman gösterecek artık! Hala kararımdan çok memnunum.

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

Öncesi - sonrası fotoğraflar

Öncesi - sonrası fotoğraflar

Yorum Yaz 0 Yorum
09 Şubat 2018
Tedaviden 4 ay sonra

1.5 Ay sonra bir güncelleme

İyi gidiyor! Burnum bazen şişebiliyor. Çenem iyi görünüyor ama hala biraz pürüzlü. Ama genel olarak büyük bir değişim.

Yorum Yaz 2 Yorum
sophia1117 27 Ağustos 2019  

im glad you had a good experience with Dr Metin. I love your results! your nose looks so natural and suits your face. I was wondering if you have any before photos from the frontal view

sophia1117 27 Ağustos 2019  

Hi I came across your review whilst researching Dr Metin. I'm glad you had a good experience, I love your results! I was wondering if you have a before photo of your frontal profile that you could share. I also don't mind sharing my email address :)

Tedaviyi gerçekleştiren doktor
Op. Dr. Metin Kerem Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Hasta Yorumunu Göster
Hasta Yorumu Genel olarak büyük bir değişim yaşadım! Tavsiye ediyorum. Hasta Yorumunu Gizle