Yıllara Meydan Okuyan Tom Cruise'un Yüzüne Ne Oldu?

Dolgu Uygulamaları
Dolgu Uygulamaları tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Yıllara Meydan Okuyan Tom Cruise'un Yüzüne Ne Oldu?

Görevimiz Tehlike 7 filminin çekimlerini henüz tamamlayan ünlü oyuncu Tom Cruise'un son hali herkesi şaşırttı. Normale göre yüzü çok daha şişkin görünen aktörün dolgu yaptırıp yaptırmadığı tartışma konusu oldu.

Yüzündeki Şişlik Görevimiz Tehlike’yi Gölgede Bıraktı

tom cruise öncesi sonrası
Görevimiz Tehlike 7, orijinal adı ile Mission: Impossible 7 filminin çekimleri pandemi şartlarında gerçekleşmişti. Corona virüs konusunda aldığı keskin ve katı önlemler ile sette gerginlikler yaşayan oyuncu,  uzun süre dünya basınında konu olmuştu.

7. filmin çekimleri biterken rahatlayan Cruise, şimdi de 8. film için uçuş dersleri almaya başladı. Ancak bugünlerde hakkında konuşulmasının sebebi biraz daha farklı. 

Görenler Tanımayıp Yanından Geçti

tom cruise maçta
Altın Küre ödüllü başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde takımı San Francisco Giants'ın beyzbol maçını tribünden izledi.


59 yaşındaki Hollywood yıldızı yüzündeki şişlik sebebiyle neredeyse tanınmayacak haldeydi. Pek çok seyirci Tom Cruise'u tanımayıp yanından geçip gitti.

Tom Cruise’un maçtaki fotoğrafı sosyal medyaya yansıyınca konuyla ilgili pek çok yorum yapıldı. Bir kullanıcı; "Acaba Tom Cruise maskesi takan bir seyirci mi oturuyor" dedi.

Dolgu mu Yaptırdı?

tom cruise dolgu
Yüzü normale göre büyük oranda şişen dünya starının dolgu yaptırdığı en genel iddialar arasında.

Geçtiğimiz Temmuz’da Wimbledon Tennis Turnuvası'nı izlerken görülen Tom Cruise’un yüzünde aynı şişlikler yoktu. Henüz ünlü oyuncudan konu ile ilgili bir açıklama gelmedi.


Yayınlanma tarihi: 12/10/2021

-

Son Güncellenme: 12/10/2021

Başa Dön