Yeniben'de Hasta Yorumlarınızın Olmasının Faydaları 


Hülya Alkan tarafından yazılmıştır.

Yeniben'de Hasta Yorumlarınızın Olmasının Faydaları 

Doktor profillerinde yer alan bilgiler elbette çok önemli ve değerli. Ama hasta için diğer hastaların yorumları ve deneyimleri tedavi süreçlerinde çok daha belirleyici oluyor.

hasta yorumu

Doktorlarına güvenmiş, tedavilerini gerçekleştirmiş hastalarının, olumlu görüşleri, süreçlerini detaylarına kadar anlatmaları -ki bazen bu detaylar karar vermeye çalışan açısından çok önemli- ve dilerlerse öncesi sonrası fotoğraf paylaşmaları potansiyel hastaların hem tedaviyi hem doktorlarını daha yakından tanımasını sağlıyor. 

Yeniben’de de potansiyel hastaların neredeyse %65’i Google aramalarından ulaştıkları deneyimler sayesinde Yeniben’e ve doktorlarına ulaşıyor. 

Yeniben'de hasta deneyimi bırakmanın önemi

Örneğin Prof. Dr. Selçuk İnanlı’ya 2018 yılında bırakılan bir hasta yorumu Yeniben için çok iyi bir örnek: Dr. Selçuk İnanlı bana hayatımı geri verdi 

hasta yorumu fotoğrafları

Burada hasta, sürecini o kadar ayrıntılı anlatmış ki, burun estetiği yaptırmak isteyen hastanın sorabileceği, merak edeceği tüm sorulara da yanıt vermiş. Üstelik hasta, tedavi sürecindeki ve sonrasındaki fotoğraflarıyla da bu süreci desteklemiş.

Daha da önemlisi hasta, sürecini paylaşmaya ameliyattan birkaç hafta sonra da devam ederek, potansiyel hastanın merakını gidermiştir. 

hasta yorumu

Potansiyel hastalar Yeniben’de bir hasta yorumu sayfasına geldiklerinde, süreci detaylı okuyup sonra da ameliyatı ya da uygulamayı gerçekleştiren doktoru inceliyorlar. Hastaların genel davranışı bu şekilde oluyor. 

Yeniben’deki Doktor Yorumlarının %95’i Olumlu

Olumsuz yorumlar konusunda da Yeniben ekibi çok hassas davranıyor, süreçte olumsuz giden tarafları anlamak için hastaya geri dönüş yaparak süreci tekrar anlamaya çalışıyor. 

Ama yine de olumlu, harika hasta yorumları alacağınızı ummak yerine doğru hasta yorumu alma konusunda personelinizi eğitmek önemli olacaktır.

Bu konuda nelerin yapılması gerektiği konusunda sizin için küçük bir rehber hazırladık:

Doğru anı yakalayın!

Hasta görüşü almak

Hastalarınızla etkileşimde olduğunuz anları düşünelim:

  • Konsültasyon planlama için yapılan telefon konuşması anı : Konsültasyon planlamak için potansiyel hastalarınız aradığında, görüşme sırasında potansiyel hastalarınızın Yeniben’deki yorumlarınızı takip etmesi konusunda onları yönlendirebilirsiniz. Yolculuğun başında kendilerine bu şekilde daha fazla bilgi sunulması potansiyel hastalar için de teşvik edici oluyor. Bunun için hasta Yeniben'de bir profil oluşturmalı. Yeniben’de bir profil oluşturmuş hasta, daha sonra kendi hasta yorumunu paylaşacağı zaman atması gereken bir adımı azaltmış oluyor.

  • Doktorla konsültasyon anı:  Hastalarınız ile görüşmenizin bir parçası olarak daha önce bu ameliyatı olmuş ya da uygulamayı yaptırmış hastaların yorumlarını incelemesi konusunda onları teşvik edebilirsiniz.  Daha sonra onların yorumlarının da diğer potansiyel hastalar için ne denli önemli olduğunu iletebilirsiniz.

  • Tedavi süreçlerindeki randevular: Hastalar tedavi süreçlerine yaklaştıkça yorum bırakmaları yönünde daha harekete geçirici bir mesaj oluşturun. Asistanınızı ya da klinik sorumlusunu hasta randevularından sonra geri bildirim alması konusunda eğitebilirsiniz. 

  • Tedavi sonrası takip süreci: İşte hastayla kurduğunuz önceki temas noktalarının işe yaradığı yer burasıdır. Düşünün, hastanız tedavisinin sonuçlarından çok memnun. Tedavi süreci boyunca başkalarının yorumlarının kendisi için ne kadar faydalı olduğunu hatırlatmak için daha iyi bir zaman yok. Yeni estetik yolculuğuna çıkanlara yol göstermek için kendisini ikna edebilirsiniz. 

Tüm bu aşamalarda hastalarınıza iletebileceğiniz Yeniben linki ise şöyle:  https://yeniben.com/doktora-yorum-yap

google my business

Dilerse fotoğraflı yorumlarını ve ayrıntılı hikayelerini aktaran hastalarımızın bu paylaşımları hem Yeniben tedavi sayfalarında, hem de Yeniben doktor profillerinde yer alır ve biriktikçe bu deneyimler sayesinde sizin Google My Business profiliniz de desteklenir.


Yayınlanma tarihi: 19/03/2021

-

Son Güncellenme: 24/02/2022

Başa Dön