Yeniben'de Doktor Profilinin Özellikleri Nelerdir?


Hülya Alkan tarafından yazılmıştır.

Yeniben'de Doktor Profilinin Özellikleri Nelerdir?

Yeniben estetik hastalarıyla estetik doktorlarını bir araya getiren bir platform olarak tedavi sayfalarını doktor profilleriyle ön plana çıkarıyor. 

Hastalar, Google arama kelime ve kelime öbekleriyle ulaştıkları sayfalarda hem tedaviler hakkında doğru bilgiye ulaşıyorlar, hem de tedavi ile ilgili doktorları görüntülüyorlar.

Yeniben Çözüm Ortağı Olan Doktor Profillerinin Özelliği:

Yeniben doktor profiliYeniben'de iki tür doktor profili bulunmaktadır. Birincisi standart profil dediğimiz sadece özgeçmiş ve adres bilgilerinin yer aldığı profillerdir. Diğeri ise çözüm ortağı doktolarımıza ait daha kapsamlı özgeçmişin yer aldığı profillerdir. 

Çözüm ortağı olan doktor profilleri, özgeçmişini anlatan başlıkların fazlalığı, hakkında yazısının detaylandırılması, fotoğraf ve videolu profil yapısı ile hasta iletişim butonları (Fiyat Al ve Randevu Al) sayesinde, hasta tarafından daha fazla bilgi edinme konusunda doktora zengin bir başlangıç sağlar.

Ayrıca profillerinde öncelikli tedavilerine yer verebilen doktorlar bu tedavileri Yeniben’in diğer sayfalarında da öne çıkarabilirler.

İlgili doktorlarTedavi sayfalarında ilgili doktorlar başlığı altında gördüğü doktorun profil sayfasına tıklayan hasta, o doktor hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşıp dilerse iletişim butonlarıyla kendisine kolaylıkla ulaşabilir.

Bu sistemle Yeniben çözüm ortağı doktorunun profil sayfasını ayda ortalama 500-600 hasta ziyaret ederken, standart bir doktor profili hasta tarafından 20-30 kez görüntülenir.

Hasta Sorusu Yanıtlarında Çözüm Ortağı Doktorun Profil Farkı: 

Doktor yanıtıYeniben tedavi ve hasta odaklı bir platform olduğu için burada hasta sorularının önemi sürekli olarak vurgulanmaktadır.

Hasta uygulamak istediği tedavi hakkında bilgi alabilmek ya da aklına takılan soruları sorabilmek için Yeniben Doktora Sormodülünü kullanır ve doktorlardan tedavi süreçlerine ilişkin yanıtları alır.

Öyle ki Yeniben’de 2 binden fazla hasta sorusu bu amaçla yanıtlandı.

Özellikle pandemi döneminde hastalarımız "online” etkileşime yoğunlaştı ve doktorlarımız da hastalarımızın sorduğu sorulara çok daha fazla yanıt verdiler.

Yeniben çözüm ortağı doktorun yanıtı ile birlikte doktorun tıklanabilir profil bilgilerinin yer aldığı “widget”ları da yanıt ile birlikte görünmektedir.

Çok sık hasta sorusu yanıtlayan doktorlar hasta karşısına çok daha fazla çıkarken, hasta detaylı bilgi almak ve doktoru tanımak için profil sayfalarını ziyaret eder ve dilerse “Randevu Al” ve “Fiyat Al” butonuyla doktorla iletişime geçer.

Böylece hasta kararını oluştururken hem doktorun daha önceki yanıtlarından hem de profildeki bilgilerinden faydalanır.

Yeniben’de Doktor Profilinde Hasta Deneyiminin Önemi: 

Yeniben hasta yorumuHastanın karar verme sürecinde diğer bir önemli özellik de daha önce kendisine bu tedaviyi uygulatmış, yaptırmış olan hastaların görüşleri ve paylaşımları oluyor.

Bu konuda da hasta ile doktora yorum yap linkini paylaşmış olan doktorlarımızın profillerinde hasta görüşü ve deneyimi sayesinde diğer hastalar tedavi ve süreç hakkında bilgi sahibi olabiliyor.   

Dilerse fotoğraflı deneyimlerini ve ayrıntılı hikayelerini aktaran hastalarımızın bu paylaşımları hem tedavi sayfalarında hem de doktor profillerinde yer alır ve biriktikçe bu deneyimler sayesinde Google Business profili desteklenir. 

Görüş bildirmeleri için muayene sonrası ya da tedavi sonrası hastalarınıza iletebileceğiniz Yeniben linkini aşağıda bulabilirsiniz: 

https://yeniben.com/doktora-yorum-yap


Yayınlanma tarihi: 23/02/2021

-

Son Güncellenme: 10/11/2021

Başa Dön